onsdag, april 29, 2015

Glossybox - April

Idag fick jag hem min efterlängtade Glossybox, är riktigt nöjd och ska bli roligt att testa dessa produkter. Produkterna från förra månaden kommer det en recension på inom kort. Ni hittar alla mina boxar, recensioner till vänster under kategorin "Glossybox".

Vill du också kika in på Glossybox och kanske beställa hem en box eller en Limited Edition Mors dag box så har ni länken här: http://www.glossybox.se/referal?CI=MTQ2Nzk4


SPRING BEAUTY FIX

Royal apothic -Tinties Lip Butter, Pink.
Läppbalsam i en söt rosa färg som återfuktar dina läppar och gör dem mjuka. Innehåller arganolja, druvkärnolja, sötmandelolja och sheasmör och kommer i en superfin vintageinspirerad förpackning. Orginalprodukt: 140 kr / 3,4 gram.

Barnängen - Mjuk och lätt duschgel, Sommarens limited edition.
Duschgel med fräsch doft som skämmer bort din hud lite extra. Formulan är vårdande och berikad med mikro-oljor som gör torr hud mjuk och len. Finns tre olika lukter, jag fick rosa jasmin. 
Orginalprodukt: 25 kr / 250 ml.

Maybeauty - The incredible face mask
Få vårfräsch hy på några minuter med denna peel off-mask som effektivt tar bort pormaskar och andra prenheter. 
Orginalprodukt: 249 kr för ett kit med 5 ansiktmasker + pensel.

Teees Cosmetics - Nail Lacquer
I glossybox vårfix-rutin ingår manikyr och pedikyr. Vackrna naglar får du med detta snabbtorkande nagellack som finns i flera olika färger. 
Orginalprodukt: 119 kr/st

Lord & Berry - Crayon Lipstick Extra matt, Kiss.
I takt med att solens strålar lyser allt starkare satsar vi extra mycket på färg i vår make-up. Denna läppenna har en behaglig och smidig konsistens och är enkel att applicera. 
Orginalprodukt: 189 kr/1,8 gram. 

Inga kommentarer: