lördag, augusti 18, 2012

2012-08-18

Godmorgon! Igår åkte jag, Malin, Beatrice och Cathrine till Hedemora och mötte upp Dennis, Sabina och Magnus. Sen åkte vi vidare mot Norberg där vi var på äventyr till 4 i morse då vi åkte hem. Vi besökte lite ställen, jäklar va läskigt det var. Riktiga spökjägare vi. Tur man hade en trygg hand att hålla i när mörkret fall över oss och stjärnorna glittrade på himlen. 

Kan inte sluta skratta heller åt vissa saker, haha. Det vart snuskigt läskigt ett tag och så vart Magnus riktigt skrämd och hoppade, och jag, Bea och Cathrine skrek rakt ut , tog tag i deras händer och drog och alla hoppade och försökte springa men ingen vågade utan stog och hoppade och skrek, fan vi skakade i 10 minuter efter. hahah, man kan inte förstå om man inte var där.

Idag vaknade man iallafall av 3 små kattungar som hoppade i sängen och bet på en. Har städat upp lite hemma nu och ska snart hoppa in i duschen, sen ska vi åka till Gotterian där Bea och Cathrine jobbar idag och köpte sånna där små godiskuddar, ser ut som OBLAT, haha, tefat.. dom smakar papper så vi lär ha sånna. Sen ikväll ska vi alla äta middag här hemma och sen får vi se om vi skippar Rockstad och åker och är med Dennis och dom.


Dennis <3 i="i">

Inga kommentarer: