torsdag, januari 19, 2012

2012-01-19

Hej! 19 dagar har gått på det nya året, tiden rinner iväg. Tyckte det nyss var julafton. 

Iallafall så är skolan igång igen, roligt att plugga folkhögskola. Ska även söka in på Uppsala universitet och Gävle högskola snart, måste bara bestämma helt vad jag ska läsa för något. 

Idag har jag haft en bra dag, men har sån magvärk så tror jag ska avlida. Viker mig dubbelt och kippar efter luft för det gör så ont. Som ni kanske läst har jag satt in en kopparspiral, är väl den som spökar och mensen kanske är påväg? Får väl se.. 

Om mitt hår då, det är vitt längst upp sen orange resten av vägen ner, använder silvershampoo och ska låta det vila ifrån blekning sen ska det bli en fin brun färg på det. Har fortfarande svart underhår då jag inte vill förlora längden på allt. Jag har alltid haft jättelångt tjockt hår, men har tappat huuuuur mycket som helst. Men när jag är nöjd med min färg ska jag klippa det lite till så allt slitet försvinner. Är sugen på page men det får jag inte ha för Joakim! haha.

Nu kommer han snart hem från jobbet så jag ska vara social mot honom, min fina älskling ska få hemmagjorda köttbullar, potatis och sås nu till sen middag som jag gjort idag. 


Inga kommentarer: