lördag, oktober 22, 2011

2011-10-22

Hej! Idag är det Lördag och jag har haft en riktigt skön Lördag. Började dagen med en god tonfiskmacka till lunch med älsklingen som vi gjorde och kollade på tv. Sen åkte vi och hämtade ut ett paket som kommit, pappas födelsedagspresent. Sen åkte vi hem och tog det lungt innan vi satt igång och gjorde en "nyttig" hallon & blåbärs-paj. Kan ge recept någon dag, inte alls nå socker i den. 

Vi gjorde världens godaste middag, både jag och Jocke var helt chockade över hur gott det vart.. Vi stekte fläskytterfilé och la i en form med paprika, gul lök och tomatskivor, hällde över matlagningsgrädde och kryddade sen in i ugnen. Till det åt vi potatis och vitlöksbröd, fysatan vad gott det blev, HELT OTROLIGT!!!

Nu har jag diskat efter maten, dammsugit och dammtorkat lägenheten. Tror vi hade 17 katter här ett tag för dom har varit helvilda idag Alice och Peavey, hårtussar överallt. Nu är det rent och alla smålampor är tända. Ska vispa vaniljvispen tills pajen sen kommer mamma och pappa hit en vända. Ikväll blir det film och mys här hemma.. 

Ha en bra kväll allesammans!

Hallon & blåbärs paj - Kött maträtten

Inga kommentarer: