lördag, oktober 15, 2011

2011-10-15

Hej allesammans! Vad har hänt den senaste veckan då?

Min vecka har varit helt upp och ner. I Måndags mådde jag inte nå värst vidare för det var 1 år sedan min kompis gick bort och dagarna efter blev värre med panikångestattacker, fick gå till psykologen och min förkylning har blivit värre. Fick en rejäl undersökning så har sprungit på Hälsocentralen hela veckan känns det som och tagit massa prover m.m så nu är det bara vänta och se vad dom visar. Men jag har iallafall inflammation i revbenen, lunginflammation, virus i kroppen som inte gör att min förkylning och bihålorna kommer bli bättre utan annan hjälp än supernässpray jag användt. Allt detta har gjort mig sjukskriven. Så har inte varit i skolan på hela veckan och inte nästa heller, men lär dit med papper på Måndag så ska jag prata med min lärare. 

Igår var jag i Gävle på arbetsintervju, det gick jäkligt bra och dom ska ringa mig nästa vecka. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!! Stannade och fikade i Valbo på väg hem från Gävle igår med svärmor som var där. Sen kvällen spenderades med varma mackor hemma hos mamma och pappa med älsklingen.

Blää, orkar inte skriva nå mer nu för jag lär gå och göra mat. Idag har jag varit i Valbo och Sandviken med mamma iallafall, köpte 2 par jeans, skinnvantar till Joakim och lite småsaker. Nu ska jag göra fylld fläskytterfilé, klyftpotatis och hemmagjord sås, sen blir det filmkväll med världens bästa älskling. 

Ha en fortsatt trevlig helg! 


Inga kommentarer: