måndag, februari 17, 2014

HAPPY

Åååh, måste bara skriva av mig lite innan jag ska krypa ner till sängs med min älskade. Denna dag började bra, lite stressig morgon men det löste sig till slut och kom till jobbet till 07.00. Inget måndagsmöte då bossarna var lediga idag så det var fritt att börja jobba. Var till sjukan på eftermiddagen där dom konstaterade lite rodnad inne på trumhinnan i örat så det var inge farligt och ska nu bli skickad till näs/hals/öron läkare framöver, måste ta tag i varför jag är förkyld året om, användt nässpray konstant i snart 10 år typ. Inte bra , inte bra!!

Kvällen spenderades i Falun med Malin och nu har jag nyss kommit hem och ska snart krypa ner. Haft en riktigt bra dag, solen har skinit och det är knappt nå snö ute. Känns som riktigt vårväder, men peppar peppar .. Det kommer antagligen komma en massa snö innan den riktiga våren är här. Är ju trots allt bara mitten av februari nu. 

Tänkt på en sak, mitt i all sorg över att min älskade mormor har gått bort så känner jag lycka åt andra saker. Jag är kär och galen och något helt underbart väntar framöver. Jag börjar få en rutin på dagarna, skönt att gå upp tidigt och lägga sig i tid för man är trött på kvällarna. Jag börjar tycka om livet nu helt enkelt och allt det har att erbjuda står utanför min dörr varje dag. När jag lägger mig säger jag till mig själv att jag tar morgondagen som den kommer och alla dagar är inte bra men man lär sig ta sig igenom dom, speciellt när man har underbara människor runt omkring sig. 

Nu väntar sängen, Godnatt på er!


Inga kommentarer: