onsdag, oktober 31, 2012

2012-10-31

Godkväll! Dagarna springer förbi och jag blir stressad, det är snart julafton och innan dess och efter dess har jag så fullt upp VARJE dag. Finns något att göra hela tiden. I morgon ska jag börja gå igenom varenda skåp hemma här i lägenheten och jag SKA vara klar med det innan måndag och jag har så jäkla mycket saker. Det är en hel del saker jag lär bestämma mig om och det är stora beslut. Orkar inte ta tag i allt heller.

Idag har det vart en bra dag, har haft Malin här och hon hade med sig Mannfred och Maya, det är Stewart syskon. Har ju haft 3 kattungar hela sommaren som inte haft någon mamma så jag har fött upp dom på nappflaska och nu idag efter 6-7 veckor dom bott hos Malin så fick dom komma hit och hälsa på sin bror jag har kvar. Dom har lekt och stojjat i flera timmar och snart ska jag köra hem dom.

Blir tidig kväll för mig idag, är hängig och har så mycket tankar som snurrar i huvudet. Lär vila ut, försöka få saker klara vad jag vill och sen försöka gå vidare från vissa saker. Lämna vissa människor som inte är bra för mig och bara fokusera framåt och tänka på mitt egna bästa.

Kan bli en dag, en vecka, en månad jag blir borta från bloggen. Men jag ska försöka uppdatera lite när jag har tid, lust, ork och har något vettigt att skriva om för just nu är det bara en massa tankar   i mitt huvud som snurrar.


Inga kommentarer: