fredag, oktober 26, 2012

2012-10-26

Hej! Idag har jag vart på en föreläsning på skolan där två stycken landstingspolitiker pratade om kommuner, sjukvård m.m och vi fick chans att ställa frågor och många frågor skrev dom ner och skulle gå vidare med, men det kommer knappast bli någon ändring. Var ganska intressant och det var lite roligt när ena gubben säger "Men har ni varit i Gävle på Sjukhuset där, den nya stora ingången. När man kommer in där är det som ett stort lyxhotell. Så stoooort" vet dock inte va han har för supersyn som ser ett sjukhus som ett lyxhotell. 

Vi gick på ledighet idag, 9 dagar att inte göra ett skit enligt mig. Hade hellre gått i skolan, kommer vända på dygnet, klättra på väggarna för det finns ingenting att göra. Men känns nog så nu bara, vi får se nästa vecka. Ska se till att gå igenom alla böcker, pärmar med studiepapper och få lite ordning på allt. Och självklart blogga massa till er.

Förresten , igår kom det lite snö. Men idag nu på eftermiddagen somnade jag 50 minuter och vaknar upp och ser ut. Det är helt vitt och bara yr snö ute. Blåser jättekallt också så känner mig inte så lockad att åka och köpa kattmat men måste så.  Hoppas ni får en bra Fredag! 



Snöar det hos dig? -Vart bor du?

Inga kommentarer: