tisdag, april 19, 2011

RECEPT- Rulltårta med hallonsylt

Ingredienser:

3 ägg
2 dl Socker
2 dl Mjöl
2 tsk Bakpulver
1/2 dl mjölk eller grädde

Gör såhär:
  1. Sätt ugnen på 250 grader
  2. Vispa ägg och socker poröst "fluffigt"
  3. Tillsätt bakpulver, mjöl och mjölken/grädden
  4. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper och sätt in i ugnen 5 minuter (håll koll för det går fort)
  5. Ta ett bakplåtspapper och strö ut socker på en bänk, sätt över kakan på sockrade pappret, pensla med vatten för att få loss pappret från botten.
  6. Smörj med sylt, jag använde hallonsylt, välj efter eget tycke. Snurra ihop den till en rulle och skär i bitar. 


Nyss gjorda här hemma. 
Dock vart det lite bränt så skrapade av lite, men smakade inge bränt iallafall.

Inga kommentarer: