lördag, april 16, 2011

2011-04-16

Godkväll! Idag gick vi upp och åt frukost sen åkte vi iväg till Valbo där vi mötte upp Joakims mamma och syster, vi gick runt på Ikea och kollade i klädersaffärer. Köpte en klänning, smink och kattsand från djuraffären med doft av Lavender, luktar jättegott och inge alls stank av kattbajs eller kiss, PERFEKT. Kanske man till och med får Joakim att göra ren kattlådan, hehe. På vägen hem blev det en vända förbi Lidl i Sandviken sen åkte vi hem och åt räkor, ost & kex, muuuumsigt gott. Satt i flera timmar och små-åt och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen blev balkongen och avnjuta lite glass.

Nu är Malin här, vi har åkt runt lite bil och nu kollar vi på TV. Ska ut och åka lite senare för i helgen är det Orken i Hofors, dom spelar handboll så det är massa folk och så är det Folkan ikväll. Roligt att dra ut och se lite hur folk beter sig på fyllan, haha. Skönt att man slutat druckit alkohol själv, klarar mig så bra utan det. 

Ha en fortsatt trevlig kväll så kommer det lite uppdatering i morgon. Jag och älsklingen ska ner till mamma och pappa och grilla, basta och sen spela Bingolotto. Får hoppas på att vinna lite pengar, men det gör man väl inte men hoppas går ju alltid.



Inga kommentarer: