onsdag, juni 29, 2016

GLOSSYBOX - Juni

I Juni månads Glossybox fick jag en del blandade grejer, tänkte dela med mig av vad jag fick med men mycket av detta kommer komma i en Sandra testar framöver. Fick även med 2 gratis månader av ViaPlay så man kan se serier, filmer och sånt på mobilen, surfplattan eller datorn. 

Är du sugen på att läsa mer om Glossybox, börja prenumenera eller varför inte ge bort i present. Kika då in här: https://www.glossybox.se/referal?CI=MTQ2Nzk4

Palmolive - Aroma Sensations Duschgel 
Palmolives Aroma ensations är en serie med väldoftande duschkrämer som ger dig en aromatisk upplevelse. Kraftfulla naturliga ingredienser ger varje produkt en unik doft och färg som påverkar ditt humör.
Orginalprodukt: 22,90kr / 250 ml

Icona Milano "Emotion Allowed" -Volume Waterproof Mascara
Intensiv, svart mascara som tillåter alla känslor. Den vattenfasta formulan passar utmärkt i sommar och klarar såväl bad om högt luftfuktighet. Applicera med sicksackrörelser för maxad volym. Inte tillräckligt? Ta på ett lager till.
Orginalprodukt: 159 kr / 10ml

The Beauty Crop - PBJ Smoothie Stick 
Färstark läppstiftspenna som vårdar och återfuktar läpparna. The Beauty Crops produkter baseras på naturliga ingredienserna och PBJ smoothie stick innehåller bland annat mandelsmör och gojabär, fulla med antioxidanter.
Orginalprodukt : 130 kr/ 2,5 ml

Glam Of Sweden - Matte Top Coat
Fixa trendiga naglar med detta snabbtorkande topplack som appliceras ovanpå ditt favoritlack för en matt finish. lätt och roligt att använda för att skapa nail art. Testa att måla halva nageln för en diskret med cool look.
Orginalprodukt : 39 kr/15ml

Elizabeth Mott - Thank Me Later Eyeshadow Primer
Silkenslen primer som ger dina ögonskuggor mer intensitet och förlänger hållbarheten för din ögonmakeup. Du slipper dessutom veck på ögonlocket. Det räcker med en klick lika stor som en ärta för båda ögonlocken.
Orginalprodukt : 175 kr/10g


Inga kommentarer: