tisdag, juli 24, 2012

2012-07-24

Hej! Idag är det 5 månader till julafton, roligt va? haha.. 

Dom senaste dagarna har jag haft fullt upp med mina små bebisar jag har hemma. Dom är så go dom små missarna och just nu är dom hos min farbror med familj då min kusin ska ta hand om dom tills i morgon kväll då jag ska till Åland i morgon över dagen, jag och Emelie tar med bilen över med båten så vi kan åka runt och handla. Denna resa har jag gjort sen jag var liten och jag kan varenda väg i hela åland och speciellt i Mariehamn dit vi ska åka. 

Idag har jag städat lägenheten och tvättat, eller jag ska ner och hämta sista tvätten nu som är på tork. Saknar min tvättmaskin men ja valde att ha ett skåp i badrummet istället. Nu sitter jag och Emelie med ansiktsmask här, mörk choklad så vi luktar gott men ser förjävliga ut, fast emelie är söt. Hon tog på ögonlocken och överallt. Älskade vän, du gör mig så glad och i morgon ska vi ha så kul! <3

Dags att fixa det sista, sen duscha och chilla i soffan med lite te och smörgås. Jag saknar mina små hjärtan, dom tar upp en stor del i ens hjärta. Och varit med dom hela tiden nu i 1 vecka och det är så tomt här hemma nu men dom har det superbra så det är skönt. 

 Mannfred tycker det är roligt och nuffsa på piercingsmyckerna.
 Stewart "stue" är så söt med benen rakt ut ihop när man äter nappflaska.
Lilla Maya va hungrig i morse.


Tar med systemkameran till Åland så lovar en hel drös med bilder när jag kommit hem igen. 

Inga kommentarer: