onsdag, december 14, 2016

We were born to be real, not to be perfect..

Godkväll allesammans! Ni kanske undrat vart jag tagit vägen och jag har inte mått så bra på ett tag och sen gjort massa andra saker, har inte prioriterat internet och bloggen då jag inte haft någon skrivlust alls. Och ni som hört av er om hur det går med boken jag skriver så är svaret, Nej jag är inte klar med den, men jag tänker inte stressa heller, den får bli klar när den blir klar, jag har hela boken i huvudet men när man väl ska sätta sig och skriva är det svårt att få ner allt i ord.

Förra året i December gjorde jag ett inlägg om dagen, julklappstips, recept m.m och det är julafton om 10 dagar så det är försent nu men jag kommer ge med mig lite recept och julklapptips dessa dagar som är kvar, vet inte vilka dagar det kommer inlägg men ni får hålla utkik.

Hoppas ni alla där ute mår bra, här i hålan jag bor på har vi fått tillbaka snön nyligen så förhoppningsvis blir det en vit jul. Och idag har dom även varit i Hofors för människorna här jag samlat in över 380 000 kr till musikhjälpen, vi ligger första på listan över mest insamlade pengar så det är stort för Hofors. Var roligt och se livesändningen på internet. Någon som följer musikhjälpen?


Inga kommentarer: