tisdag, juli 19, 2016

SAKER JAG STÖR MIG PÅ..

Pokémon Go - Är detta ett skämt eller? Man läser överallt på internet och på nyhetssidor står det att flera dött av det då dom gått rakt ut i vägen och blivit påkörda när dom kollat rakt ner i mobilen. Folk har kört bil och spelat och kört in i träd m.m Folk har sagt upp sig på jobbet för att bli pokémonmästare och vissa har erbjudit sig att leta pokémon åt andra som arbete. Dom som gjort detta spel är/kommer bli mångmiljonärer, det är ju en sak som är säker. Jag kommer INTE spela detta. 


Folk - Folk som inte ser helheten i saker utan bara en liten del och blir därav jättesnåla. T ex "En tjej ska sjunga på ett dop för några hon inte känner och dom har hyrt/bokat in denna person. Hon ska sjunga två låtar och dom är inte villig att betala det sångaren begär för dom tycker det är för dyrt för dom här två låtarna. Nu handlar det om ca 500 kr och denna sångare måste en månad nu i förväg träna in dom här två låtarna, ta kontakt med kantor/band som ska spela musik till, försöka boka in minst 1-3 tider för att träffas och gå igenom och repa låtarna med rätt tonart och allting och då ska man försöka anpassa tid i sitt egna liv/fritid för att få det att passa med kantorn och sen resa till den andra orten som ligger på ca 1-6 mil bort t/r dessa gånger. Det känns då ganska ovärt allt detta arbete man lär lägga ner före av sin tid för att få ca 200 kr som inte ens räcker för bensinpengar. Tänk till på allt annat runt om - Helheten. 


Tiggare - För ca 2 veckor sedan skulle jag och min kompis panta på en butik och tiggaren utanför var riktigt jobbig, han drog i påsen med panten, försökte trycka ut kvittot, stod jättenära och tjatade att han ville ha våra pengar, kände sånt obehag och vart så irriterad för jag sa nej hela tiden. Jag hade 13 kr på mitt konto och jag sa "Nej detta är min pant, mina pengar, jag har inte heller nå pengar." då gick han ut till bilen han såg vi kom i, och gick runt min bil och kollade in sen kom han tillbaka och sa "Stereo, massa pengar.", när vi gick ut då vi hämtade våra pengar så drog han tag i min kofta och säger "madame madame". Har även fått höra att det är flera som är riktigt otrevliga, skriker fula ord, drar i kläder/väskor och pekar finger. 


Jockiboi & Therese Lindgrens bråk - Ingen har väl missat det eller? Jag tänker inte skriva mycket om det men Therese´s video hon la upp och drog upp allt gammalt skit om Jocke som han har gjort tidigare i sitt liv, det var sååå fult gjort av henne och jag kommenterade på hennes instagram att "Du har sjunkit i mina ögon efter din senaste video på youtube", då blockade hon mig där. Okej att ha diskussioner men att säga "Nu lägger vi ner allt detta." Sen gör hon en riktigt hatvideo och drar upp saker om Jocke som hände för 10 år sedan som inte ens har med saken att göra. Nu visade du din riktiga sida Therese. #teamjocke


5 småsker som är störande ..
1. The conjuring 2 finns ingenstanns att se i bra kvalite på nätet. Men filmer som kommit ut lååångt eften den finns att se i HD kvalite. 

2. Sommaren, jag är lika blek som en albino denna sommar. Eftersom det ej vart sol flera dagar och värme har jag inte ens tänkt på att börja sola för ska man bli riktigt brun lär man steka massor. Denna sommar hinner man få lite färg en dag sen är den brännan borta innan man kan sola igen.

3. Stör mig på att jag har sån skrivkramp, min bok ska vara klar innan detta år är slut och har inte ens kommit halvvägs. Vet hela boken i huvudet men när jag väl ska skriva kan jag inte få ner orden rätt eller formulera bra. Måste stänga in mig med datorn framför mig och slå av allt runt om mig och bara skriva. 

4. Knott & Mygg. Denna sommar har knotten tagit över stället där jag bor på. Jag brukar vanligtvis bara ha myggbett men nu har jag ca 50 knottbett på varje ben, och dom är stora som faaan. Och därav kan jag inte raka benen utan att det blir blodblad då det är stora sår. 

5. Kattpäls. Jag har en ny soffa och bara katterna går förbi på golvet blir soffan vit av päls. Har testat med gummiskrapa, dammsugit varje dag men allt går inte bort och det är sååå störande när man precis köpt en ny soffa. Tips mottages om ni vet vad man kan göra för att få bort päls. Inga kommentarer: