onsdag, november 07, 2012

2012-11-07

Godkväll! Jag har hur mycket som helst att berätta men tänker ta det kort för jag är så trött. Har inte kunnat sovit mer än 4-5 timmar dom senaste 3 dygnen. 

Sen i måndags har jag fått någon konstig energi jag aldrig haft innan, är så taggad på allt med studierna och har spenderat dom här dagarna i skolan mellan 9-17 varje dag. Och det lär bli lika både i morgon och på fredag då vi har så mycket att förbereda inför nästa vecka. Och på måndag kommer det fyra lärare från Njombe och ska vara på skolan i två veckor så det är en hel del planerat med dom, jag är pirrig och likaså dom andra i vårt projekt om Tanzania. Jag har inte berättat något om det ännu, så här kommer det lite kort. Vi är en grupp i skolan som sammarbetar med en skola i Njombe i Tanzania och vi ska åka dit i början av 2013 för att besöka skolan där. Så vi har fullt upp med att samla in pengar till vår resa och förbereda allt inför vår resa och deras ankomst på måndag. 

Sen har man alla andra kurser man inte får komma efter i också. Så har suttit och gjort ett Svenska arbete om en författare nu. Har skrivit om den Italienska Francesco Petrarca som levde på 1300 talet. Har precis mailat in det till läraren och idag har vi även fått pratat med henne om våra uppsatser och till mig läste hon min uppsats högt och sa att jag kan skriva, jag lägger upp allting rätt och att det var en gripande historia. Så jag är supernöjd fast jag grämjde mig så mycket att jag inte gjorde den tillräckligt bra. Nu kan jag pusta ut och gå vidare med resten av alla arbeten som kommer upp. 

Idag kom jag hem efter 17 och åt paj jag gjorde igår, minipajer i muffinsformen med kyckling och wookgrönsaker, dom vart riktigt goda. Sen skulle jag städa men har bara plockat här hemma för jag har ingen ork och haft så mycket annat att göra. Har mailat GD och Arbetarbladet angående ett repotage som vi hoppas dom kommer vilja skriva om i tidningen om vårt projekt. 

Nu ska jag läsa igenom två sidor i Engelska boken och svara på en del frågor och göra lite uppgifter så jag är klar med det sen lägga mig och fortsätta läsa min bok jag ska göra en recension på. Hoppas det är bra med er allesammans där ute i världen. 

En Sandra som blir starkare och starkare för varje dag som går.
Mitt liv är här och nu och jag tänker ta vara på varje sekund.