söndag, november 28, 2010

2010-11-28

Godkväll ! Jag la mig inte förns 04:30 i morse. Så ni kan gissa vem som vaknade 14:00 idag. Hade tydligen gått i sömnen och spytt i toaletten inatt, jag vaknade upp lite halft runt 9 tiden och kände spysmak i munnen, hade lite tankar om att jag vet att jag mådde jätteilla inatt och hade för mig att jag gick upp dit men trodde jag drömt först men när jag somnade om och gick upp 14:00 så låg spyorna i toan och det var inte spolat. Man tycker att man borde vaknat när man står och spyr men tydligen inte. Då när jag vaknade till hade jag vist svarat i telefon när Fredrik ringde också, hade snackat med han i 2 timmar tydligen.. Minns ingenting! Jag måste börja sova på nätterna och gå upp i tid på morgonen, vända tillbaka dygnen. Varit såhär i 2 veckors tid nu..


Vart iallafall hämtad av pappa när jag vaknade så har varit där nere hela eftermiddagen till 19:30.. Blekt slingor på mammas hår har jag också gjort, gett dom sakerna jag köpte i Ullared. Fick min Stjärna på fot som ska stå i kökfönstret också så ska snart sätta upp den. Har kollat på Ensam mamma söker nu också, Emma valde Jimmy, den oseriösta killen jag någonsin sett på tvn, såg ut som ett litet barn.. Hon ångrar sig nu efteråt också tydligen, det säger tidningarna iallafall men i morgonkväll på tv3 play får vi se hur dom lever idag, LÄNGTAR oh jaa!

Nu ska jag fixa lite här hemma, har på mig mina nya mjukisbyxor som är så otroligt sköna, dock väldigt långa men det är bara stoppa i sockorna. Justja, hur kallt har ni det i resten av Sverige? Vi har minus 15 grader, men säkert kallare nu..

Inga kommentarer: