torsdag, november 06, 2008

Torsdag.

Hej! Har precis kommit hem från alla möten och allt jag gjort idag. Min dag började med att jag vaknade av mamma och Birgitta som skrattade uppe i köket vid 05:30. Gick upp och åt frukost, klädde på mig och åkte till Annso. Vid 07:00 var vi på gymmet, det var riktigt skönt.
Vad gjorde jag på gymmet då?
* 10 minuter Cykling, kom på att det är mycket roligare att gå på bandet.
* 30 minuters rask takt på bandet, nästan så att man joggade. Körde även den lutande uppåt så det vart som uppförsbacke.
* Sen körde jag igenom nästan alla träningsmaskiner, på vissa tog jag mindre vikt på fast fler gånger (vissa gjorde jag 100 gånger med) och på dom andra tog jag mer vikt fast färre gånger. Det är 18 st maskiner tror jag ungefär.
* 10 minuters trampning på någon cykelliknande grej, fast det var som att trampa i sån där trampbåt som man gör i vattnet.
Sen efter träningen vart det duscha och äta en mandarin och fixa sig för vid 09:30 var jag på CFA kursen med Richard, Vi skrev personligt brev som vi ska skicka med CV-t till jobbet vi ska söka. Sen vid 10:00 hade jag möte med Charlotte på Arbetsförmedlingen, det gick superbra, fast mycket datum nu som gäller då jag ska ha möten och träffar och visa vad jag sökt för jobb och ska även gå dit inom en vecka med gymnasiebetyg och intyg från sommarjobb m.m.
Vid 11:30 hade jag möte med syon uppe på Björkhagsskolan, vi pratade inte så värst mycket för jag ska tillbaka dit på måndag. Sen efter det traskade vi runt lite där på skolan innan vi gick ner till CFA-kursen igen för att kolla runt på lite jobb på deras datorer. Vid 12:40 åkte jag, Richard, Kim, Marie, Ove och 2 till personer till Storvik till högskolan där. Då började det med kaffe och prat av en som heter Lotta som skulle berätta om skolan och visa oss runt. Skolan är jättefin och dom verkar hur trevliga som helst där, så till nästa höst ska jag gå där om jag kommer in. Ska söka in mig den 15 Maj nu i vår. Då blir det att gå där i 3 år. Allt hon berättade verkade helt underbart. Träffade Diana och Johanna där också, vi gick runt i klassrum och dom höll på att planera en resa dom eventuellt ska åka iväg på några veckor med skolan. Roligt att se tjejerna, massa kärlek till er.
Väl tillbaka till Hofors vart det banken sen hämtade jag min träningsväska som jag lämnade hos Annso i morse, orkade inte bära runt den på alla möten och allt hela dagen. Sen hämtade pappa hem mig. Nu blir det att laga någon mat eftersom jag inte ätit än idag, sen ska jag plocka och dona i mitt rum och kolla igenom alla papper jag fick från alla ställen idag och sånt. I morgon är jag iaf ledig, men ska upp vid 05:30 ändå för att träna.
Dags att laga mat, vi hörs sen.

Inga kommentarer: