söndag, november 09, 2008

Söndag.

Hej alla! Igår vart det ingen uppdatering här i bloggen, hade inge lust alls faktiskt. Sen kom jag inte hem förns sent på kvällen heller. Jag var hos mormor och hälsade på i Gävle på Sjukhuset. Hon har jätteont efter att ha brytit och opererat lårbenshalsen. På vägen dit stannade jag, mamma och mormors gubbe (som också var med för att hälsa på mormor) i Sandviken och gick in på Rusta och Dollarstore, jag in handlade mig nya skitsöta hårspännen (svarta med små rosetter med små diamaneter på). På kvällen vart det inte så mycket, tv och sånt.
Idag är det fars dag så bror Andrej kom hit och åt med mig, mamma och pappa. Det vart Hasselbackspotatis, Sconesbröd, kassler, Kycklingfilé, Grekisk sallad (Tomat, rödlök, gurka, fetaost, sallas, majs) och tzatsikidressing till. Sen drack vi kaffe och åt fryst färdig prinsesstårta. Då fick vi sällskap på tomten utav två rådjur som åt upp våra äpplen, igårkväll var också råbocken här och skällde som en hund.
Nu ska jag sätta mig och försöka få ner ett personligt brev och ett CV jag ska visa på CFA kursen i morgon, mer om vad som händer i morgon får ni veta senare.

Inga kommentarer: