söndag, augusti 07, 2016

MOVIENIGHT

Igår var jag på dejt med bästa Malin. Vi käkade middag ute och gick på bio i Gävle. Vi såg Mike and Dave need wedding dates. Den var riiiktigt bra, rolig och bra skådisar. Dock var det bara jag och Malin som skrattade hela tiden, resten av salongen var tyst, veka jävlar. haha. Måste tipsa er alla som har Fanta Frozen på eran bio, smaka den, jag smakade Fanta Exotic igår för första gången, det var de godaste jag druckit. Tänk er en slush (krossad is) med läsk och kolsyra. Sååå värt pengarna.

Efter bion gjorde vi Gävle, var sista dagen på stadsfesten, så mycket folk ute. Vart rätt sen hem så idag sov man tills eftermiddagen började och det har inte hänt så mycket. Ska snart göra kycklingcurry rör och bakad potatis till middag sen blir det att spela tvspel. Som ni kanske inte vet är jag riktigt bra på skjutspel, skjuta zombies är så roligt på black ops 1 och 2. Om någon av er där ute har det och vill köra online, kommentera här i inlägget.

Hoppas ni alla haft en bra helg och ni som funderar på att se filmen jag var på, gör det. Den var som sagt riktigt bra. Håll utkik för i veckan kommer inlägg om min popcorn maskin.

Inga kommentarer: