söndag, april 25, 2010

TREVLIG SÖNDAGSKVÄLL

Nu har vi precis kommit innanför dörren här hemma i vår fina lägenhet. När vi hade skjutsat Tobias söta syster till bussen åkte vi ner till mamma och pappa, där åt vi bakad potatis med tonfiskröra, dom hade gjort räkröra också. Sen en massa god sallad och bröd. Sen spelade vi bingolotto, pappa vann 100 kr och jag och Tobias var nära att vinna 149 000 kr och massa saker hela tiden men fick inte in en 5a på raden ändå, hade massa 4:or men så är det alltid.

Sorry älskling, men vi kommer nog aldrig kunna åka iväg på en skön semester och koppla av och bara vara du och jag som du så gärna vill, synd men sant.

Tog lite bilder från ikväll, så här få ni se hur mysig och god kväll vi haft.





Sen fick jag en kommentar av någon anonym om varför jag inte visar kort på mina svärföräldrar och Tobias syskon fast jag skriver att vi vart hos dom och hälsat på m.m Svaret är..
Dom är världens underbaraste och finaste människor och jag vill gärna visa tusentals kort men det finns för mycket idioter här ute i världen så att jag inte sätter ut kort på dom gör jag för att skydda dom. Så är det med det, hoppas du fick svar på din fråga anonym!
Idag fick jag visa kort på Elin´s hår och det godkände hon först så det var lugnt. Och vist blev det fint då, Elin är så rolig, snäll och vacker
Nu ska jag dra med älsklingen ner i sängen, Godnatt!

Inga kommentarer: