onsdag, januari 20, 2010

HELVETESDAG

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Började bra men slutade dåligt, och än är inte dagen över och det kan bara bli sämre. Fick ett samtal om att min lapp som jag lämnade in på arbetsförmedlingen inte har skickats till Försökringskassan, jävla skit. SOM VANLIGT. Mina lappar blir aldrig skickade dit, iiiiiiiinte första gången detta händer, så får man pengar om 17 dagar först, KUL när hyran ska vara betald nu innan den sista.

Har ringt runt överallt, 20 samtal hit och dit och snackat med massa folk, måste fan skaffa hemtelefon för har tankat på mobilen med 200 kr och dom är slut nu, har 2, 35 kr kvar nu. Tobias har ringt upp sina pengar på IKEA, han vart sur och kastade in en bok i en tavla som mamma köpte åt oss när vi skulle flytta hit för 500 kr, så glaset och allting gick sönder, lyckat.

Bakade lite kakor idag, brysselkakor. NI kan få recept på dom senare eller i morgon! Sen resten av dagen har jag storstädat hela jävla lägenheten.. Nu ska jag fan ta en LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG dusch och sen söka 1000000 jävla jobb, ska fan ha jobb NU NU NU NU NU NU NU NU NU!!!

skiiitdag..

Inga kommentarer: