söndag, juni 08, 2008

Söndag.

Godmorgon! Nu har jag vaknat, jag har Internet, jag är TRÖTT efter helgen och jag är svimfärdig.
I fredags gick jag upp i tid för jag, mor och far åkte till Falun (citygross) och handlade massa. Det var inte så roligt att veta kanske, men ni vill säkert höra vad jag gjorde i fredags och lördag.
Jag kan börja att säga eftersom det inte vart så mycket bilder med kläder på sig från i Fredags så får ni inga bilder från den dagen. Men jag var lite elak, olydig den natten. Det började så att jag och Elin åkte till sparköp och köpte chips och cola för att sitta ute på hennes balkong och sola och ha chips/colaparty. ha ha, vid 21 tiden frågade hon om jag ville ha en grogg och jag tackade inte nej. En grogg blev 5 groggar och jag spydde blod på hennes golv, hade sagt att jag såg tomtar och fladdemöss uppe i taket, jag grinade och hade mig också. Sen vid 23 tiden smsade Niklas (Hoforsbo) och frågade om jag och Elin ville komma ner till hans föräldrars hus nere i Fagersta BY (där bor jag också), han hade en kompis där från Nyköping som heter Patrik. Så vi åkte ner dit och satt på hans balkong och drack, jag drack och dom två karlarna. Elin skulle ju köra hem sen så hon drack inget. Men sen bestämde jag och Elin att hon skulle sova hos mig så hon började dricka, vart en hel del för henne och Patrik hade sönder 3 glas och en stor glasskål. Stackarn, han skämdes som fan.
Iaf, sen vid 4 på morgonen smsade mamma och frågade när fan vi skulle komma hem, jag som är så dum skrev snart när jag viste att vi inte skulle komma hem. Fulla var vi alla också, vid 5 tiden då solen sken jättemycket tog vi med oss öl/cider/grogg, EN handduk och Niklas två hundar som är stora som elefanter ner till bryggan för att bada naken. Mer säger jag inte...
Runt 6 tiden gick vi hem dit igen och satt och drack i morgonsolen, Patrik spydde, och sen säger jag bara en saker till köksbordet. Varför jag var olydig säger jag faktiskt inte, men jag erkännde allt för mamma och vid 07:30 gick jag hem och la mig och sov.
Vaknade vid 15:30 tiden igår och då kom Elin till mig så åkte vi till Falun för vi skjutsade hennes mamma, pappa och 4 st till i en buss dit. Sen åkte vi hem till mig och åt mat, sen åkte vi till Elin och sov 1 timme och vid 02:00 åkte vi till Falun igen och hämtade dom, skjutsade hem alla och tog upp mamma i Torsåker. Så vid 6 tiden i morse fick jag sova iaf.
Nu har jag vaknat och snart kommer Elin, så ska väl klä på mig lite. Hörs sen!

Inga kommentarer: