onsdag, februari 08, 2017

30 is the new twenty..

Godkväll! Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag ska slå ihop datorn och lägga mig för att sova. Idag har jag varit hos mina föräldrar och ätit god mat och fikat för min storebror fyllde 30 år. Åt en god vaniljsemla och vart så full i skratt för mamma hade köpt en kakburk från Gobiten och den hette Kakfest, 7 sorters kakor men fanns bara 6 olika sorter i. Undra vilken som fattades..

Annars har det inte hänt så speciellt mycket idag, träffa en kompis en vända och har gjort om hela min blogg. Har sedan jag började blogga haft samma bakrund och allting på bloggen så kände att det är dags för något nytt så det kommer va lite konstigt i början nu för jag håller på och finjusterar allting men snart så är den klar och då kommer jag börja blogga igen fullt ut. Massa skönhetstips, musik, recept och massa mer, vem är taggad? JAAAG.. Om det är något speciellt ni vill läsa om så kommentera gärna och har ni frågor ni vill ha svar på glöm ej skriva eran mail så jag kan svara så.

En fråga till er. Vilken är eran favoritsmak på semla? Min är vanilj då jag är nötallergiker och inte kan äta mandelmassa. Men sett att det finns nutella och chokladsemla, blåbär m.m 


Inga kommentarer: