torsdag, september 08, 2016

HOPELESS ROMANTIC..

Tänkte bara göra en liten uppdatering här, har haft fullt den senaste tiden och jag har lagt ner tid på att skriva min bok som jag snart kommit halvvägs på vilket känns skönt då den ska vara klar och tryckt innan detta år är slut. Och tiden rinner iväg, sommaren försvann fort och nu är hösten här. Har varit riktigt fint väder de senaste dagarna och denna vecka började bra då jag fick blomsterbud i måndags, världens finaste rosa och vita bukett med blommor. Kan inte sluta kolla på dom för de är så fina.

Annars denna vecka har jag vart på ett  möte och idag har jag fixat naglarna hos Amandha. Vart riktigt nöjd, höstiga färger i gammelrosa och lila. Gjorde en så långa denna gång , får se vad det blir nästa gång, men mer om naglar i ett annat inlägg inom kort kommer.

Idag ska jag plocka och dona lite hemma för ikväll är det kör som gäller, kanske ska slå igång Ted Gärdestad´s låtar här hemma idag för det är dom vi övar på just nu då vi ska ha en konsert med hans låtar nu i höst då han skulle fyllt 60 år detta år. Kommer nog bli grymt, så vackra låtar.

Inga kommentarer: