söndag, maj 08, 2016

The weekend.

Hallå! Hoppas allt är bra med er där ute i värmen. Med mig är det sådär, har haft så otroligt ont på vänster sida under bröstet varje gång jag ätit och druckit så jag väntar på massa provsvar på vad det kan vara men annars då!? Jo värmen har ju kommit, äntligen. Och fortsätter vädret vara såhär kommer det förhoppningsvis bli en lång sommar, vem önskar inte det?

Tänkte berätta lite om vad om hände i helgen, inte så värst mycket men i Fredags umgicks jag med Malin och GusstN, vi var till Gävle en vända på kvällen och hängde där och efter ett fåtal timmar sömn så åkte jag och GusstN till Rättvik igår då det var marknad i helgen och det var så mycket folk och varmt men det var roligt att åka dit och traska omkring, vart strax över 1 mil såg vi på mobilen sen då vi hade stegräknade m.m igång. Kvällen spenderades hemma i soffan med film i min ensamhet då man var helt slut och kändes som man fått solsting nästan.

Idag vaknade jag utvilad och åt frukost på balkongen, tänkte skriva lite på boken och sola men det kom en tvestjärt och kröp där ute så jag började städa inne istället, haha fjantig man är men hade tagit ut madrass och satt på golvet där ute och vill ej ha massa kryp vid mig. Nu ska jag iallafall ta en dusch sen tror jag några vänner kommer över och så ska vi grilla och bara ta de lugnt ikväll.

Kommande vecka så kommer det komma ett inlägg varje dag, massa skönhetstips och jag har en hel drös med produkter jag ska testa. Bland annat en mascara, ansiktsmask, hårfärg m.m
Inga kommentarer: