tisdag, december 30, 2014

Året 2014

Detta är började med sorg då min älskade mormor gick bort hastigt. Glömmer aldrig när jag och min syster gick in en sista gång, tog hennes hand och smekte henne på kinden och sa hejdå. Morgonen efter var mormor borta, hon hade fått somnat in och är nu hos sin livskamrat igen. Begravningen kom och den var otroligt fin. 

Efter en vår av en rolig praktik jag spenderade med min bästa vän Malin så kom sommaren. En vän sen många år tillbaka överraskade mig att han skulle flytta hem hit till byn igen, kontakten blev starkare mellan oss och hela sommaren in på hösten spenderade jag med F som vart min pojkvän ganska snabbt. Under sommaren åkte jag och Malin till Åland flera vändor, kryssningar, sov på hotell och jag firade min 25 års dag med god mat och shopping i Uppsala med mina föräldrar och Malin. Kan tillägga att det vart minst 60 vändor bilbingo under sommaren också. Badat nästan varje dag under sommaren också, jag och malin sov en natt på min balkong till och med!  Hösten kom och jag och F som vart vänner så länge bestämde oss för att fortsätta vara det istället för att vara ett par och tiden nu tills årets slut har runnit iväg så fort. Under sommaren har jag blivit faster åt lilla Mille och moster åt Agnes också. 

Nu är det snart nytt år vilket betyder nya tag och inga nyårslöften för dom håller man aldrig ändå, roligare att bryta dom. Haha! Nästa år hoppas jag kommer bli grymt bra på alla sätt. Har några mål och det är att komma in på någon skola till hösten och studera och innan det skaffa ett jobb. Sen bara vara, ta all tid jag kan med mina älskade vänner och familj och bara njuta av vad livet har att ge! Ser fram emot ett nytt år och en nystart! 

Tack 2014, har vart mycket sorg och glädje, jobbiga situationer som fått mig att tänka på andra sätt. Har vuxit som människa detta år och lärt mig en hel del. En ny väg väntar på mig, så jag välkomnar 2015! 

Gott nytt år alla där ute i kalla Sverige och resten av världen! 

Inga kommentarer: