lördag, december 28, 2013

28 December 2013

Tiden rinner iväg och det är så många ord som inte blir handling. Detta gör mig galen för jag vill så mycket med mitt liv men att ta steg för steg är det som funkar bäst för mig. Jag vet vad prio ett är och mitt hjärta skriker efter det. Vad som händer efter mitt första steg framåt får visa sig då, för jag lever här och nu och tänker ta dag för dag. Jag är lycklig nu och det är viktigast. 

Julen har försvunnit med stormfart också. Julafton firade jag hos mina föräldrar med min morbror, bror och hans dotter. Åt god mat och eftersom det inte hade blivit mycket sömn natten innan då jag och Malin hade uppesittarkväll med bingolotto så somnade jag mellan 15-29 på julafton, missade Kalle anka men det gör mig inget, speciellt Kan du vissla Johanna, avskyr den filmen. Juldagen började 07,30 då jag och pappa stod utanför Mediamarkt för att jag skulle köpa en ny tv och dator. Sen firades det jul hos föräldrarna också då min syster m.familj kom hit, åt mat, tomten kom med klappar till deras son Alfred och vi hade det trevligt. Kvällen spenderades med alkohol och trevligt sällskap på Folkan i Hofors. Natten avslutades med en vända till Falun, en promenad utan jacka och jag var i säng 05,30 för att gå upp vid 09 och åka på mellandagsrea till Valbo och igår sprang jag och Malin i kupolen i Borlänge på mellandagsrea. Helt slut efter dom här dagarna så idag blir det en lugn kväll. Kommer upp några julkort inom kort..

Det börjar ju närma sig nytt år och då blir det som vanligt en årsresume från året som gått med en massa bilder, text m.m Så håll utkik! 


You make me crazy boy, but I love it. 

Inga kommentarer: