söndag, december 15, 2013

15 December

Är det fler än jag som undrar om det kommer bli en låååång vinter, typ snö i Juni eller något?!
Vi fick snö, kaos, två stormar och idag har det regnat så det är inte mycket snö kvar. Från minus 18 grader till plusgrader på några dagar. Man kan inte styra över vädret men det skulle vara mysigt med lite snö under jul och nyår. 

Dagarna rinner iväg och jag gjorde tillslut klar min uppsats och skickade in den till läraren, hon ska läsa igenom den i morgon så får vi se om den blir godkänd. Hoppas verkligen det! I morgon börjar en ny vecka med massa nya saker, ska på möte 08.00 i morgon angående min kommande tid framöver. Har även några samtal jag lär ringa. Denna helg har jag nästan längtat efter att få måndag så jag kan fixa med massa som lär fixas. 

Denna helg har gått otroligt fort också, har umgåtts med Malin. Började fredagen med lucia morgon framför tvn med god frukost sen åkte vi var till lager 157 i fredag köpte vantar och en halsduk. Igår tog vi det lugnt och sov halva dagen och spelade spel på kvällen med trevligt folk. Idag har jag bara chillat och träffat mina två syskon och deras barn. Ska förbereda ett muntligt framförande nu så jag har det klart. Kanske dyker upp lite kort här senare! 


Inga kommentarer: