torsdag, september 13, 2012

2012-09-13

Hej! En liten uppdatering från en förkyld Sandra..

Skolan rullar på, bästa Eva (hennes blogg hittar ni på vänster sida under jag följer) har börjat på skolan så det är riktigt skoj. Idag slutade vi vid lunch så då gick vi och gymmade i 2 timmar sen satt vi oss och pluggade på vårt Tanzania-projekt. I morgon kör vi gym direkt efter skolan också. Har för ett par dagar sedan börjat på strikt diet som ska hålla på i 5 veckor. Äter ENBART Modifast kostersättning och tränar på det, så här framöver blir det nog en hel del om träning här på bloggen..

Annars så har det inte hänt något speciellt, Brynäs spelade första matchen mot Växjö och gjorde mål efter 31 sekunder, sen när det var 15 sekunder kvar gjorde Växjö mål, så vann vi på straffar. Härligt att inleda höstens matcher med vinst. 

Sen om katterna, i helgen flyttar Mannfred hem till GusstN (Malin) och sen ska jag försöka få iväg Maya, vi får se har några som ska kika på henne, vill att hon ska få det bra min lilla tjej. Stewart blir kvar hos mig, kommer inte kunna göra mig av med honom så nu är man tre barns mamma åt mina små pälsisar. Kommer bli tomt utan dom andra två men det är som det är, vart en fin tid med dom alla här hemma.


I morgon kommer min sötnöt, kommer bli en bra helg! 

Inga kommentarer: