söndag, maj 27, 2007


Min kärlek till dig Viktor Sandin


Att vakna upp varje morgon och veta att en ny dag har börjat, Att vakna upp och veta att man är älskad av en person som man vill leva sitt liv med, En person man kan lita på till 100%, En person som man vet att alltid kommer vara trogen mot en, En person man bara vill visa och ge all sin kärlek till. En person som är så underbar, vacker och fantastisk. Det vet jag varje morgon när jag vaknar.


Att ha dig i mitt liv är det underbaraste som finns. Innan jag träffade dig kunde jag inte andas, mitt hjärta slog inte rätt takt. Tack vare dig nu så har jag fått biten som fattats i mitt hjärta så det kan slå rätt. Och med det hela så känner jag att du är den rätta för mig. Jag känner så stark kärlek till dig att jag kommer aldrig, då menar jag ALDRIG ge upp det vi har. Jag hoppas det varar för evigt.


Det är så ensamt utan att ha dig vid min sida, men alltid har man någon att längta efter och det känns bra. För det finns alltid något att se fram emot. Nått som för en gång skull känns bra. Du är mitt allt här på jorden och jag hoppas det alltid kommer vara så.


Om jag hade en önskan här i livet vore det att leva mitt liv med dig, dela alla stunder och ögonblick med dig. Och visa dig hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig. Jag hoppas det här är en början på nått fint. För det ända mitt hjärta säger är ditt namn min älskade Viktor Sandin.



Ensamhet smeker ryggrad, Tårar väter kind, Saknar dig till den grad att även ögonfärg gör sig påmind. Mörkret faller ikväll, Sänks ner över mig, Smärtan skriker ljudlöst med gäll, JAG ÄLSKAR DIG.



Inga kommentarer: