måndag, juni 28, 2010

VIDRIGT

Nu har vi kollat på filmen Farsan och Wolfman och ätit massa onyttigt. Tobbe visade oss något på Internet som jag kunde kolla på i 1 sekund sen ville jag spy. Dom kollade på 2 olika klipp, jag kan tyvär inte lägga upp dom här för då blir jag nog avstängd direkt men ni som vill se detta otroligt sjuka videosarna skriv gärna så får jag ge länk. Jenni, jag skulle vilja snacka med dig i telefonen när du kollar på detta, ring mig i morgon eftermiddag, haha!

Kan ju säga att det här är nya bantningsmetoden, se den där videon sen vill du inte äta mer. HAHA! Nej fyfan, nu ska jag blåsa ut alla ljus här hemma sen lägga mig. I morgon åker Carro, sorligt men vi ses i slutet av veckan igen då vi ska ha picknick i boulogneskogen i Gävle sen ut och äta middag och gå på bio, självklart hänkar Tobbe på också, MYS MYS!

Godnatt på er alla.. Ska upp kl 09:00 för vi ska iväg och sola några timmar, har lagt mig mellan 4-7 varje morgon nu i 1 veckas tid så är skapligt trött nu och skönt att lägga sig tidigare.


Inga kommentarer: