fredag, december 04, 2009

DEJT

Godkväll! Tove åkte ur idol vilket är synd, gillar henne verkligen och skulle vilja höra hennes version av vinnarlåten nästa vecka. Men Calle och Erik är värdiga vinnare också båda två, jag tror att Erik kommer vinna men man kanske blir chockad och Calle vinner, vi som tittar nästa vecka får väl se helt enkelt!

Jag har nyss tagit mig en lång dusch, har lite ont i kroppen men mycket bättre när man duschat varmt en stund. Känner mig som en ny människa! När jag kom ut ur duschen hade älsklingen diskat undan efter middagen och det var jättegulligt, under tiden jag duschade tänkte jag bara på diskberget som jag skulle ta itu med efter duschen. Okej, diskberg kanske var att överdriva men disk för 2 personer plus lite extra bestick och en skål som jag gjorde pajdegen i.

Nu strax ska jag och Tobias dejta sängen, i morgon blir det ännu en dag att sova ut. SKÖNT! Och för er som tror att jag sover ut varje dag eftersom jag är arbetlös så har ni FEL. Jag går upp 06:00 och gör frukost åt Tobias varje dag innan han ska till skolan, sen är jag vaken efter det. Sådääsåå! Godnatt på er! I morgon blir det 40-års fest, mer om det i morgon.

Tack ännu en gång till Jenni, Christian och deras söta dotter Nova som kom och fikade hos oss idag. Det var jättetrevligt, synd att vi inte kan ses oftare. Får tammetusan flytta ner till Stockholm så man kan ses oftare. Och svärmor m.fam flyttar ner dit snart också satt.

Inga kommentarer: