måndag, september 22, 2014

I´ts raining

Det ända som syns i denna mörka lägenhet är skärmen på datorn som nästan bländar mig i mitt skrivande. Katterna ligger och sover och deras små kurrande ljud hörs inte då regnet smattrar på fönsterbrädan utanför. Jag hör hur det blåser i träden och hur regndropparna rinner ner för mitt fönster.

Det är vid sånna här tillfällen man saknar att ha någon som ligger brevid en i sängen. Någon som håller om en och pussar en godnatt. En trygg famn att somna vid och hoppas på att vakna upp av solens strålar som kikar in genom gardinen efter en dag och natt av höstregn.

Det är slutet av september och varje höst vid denna tid känner jag samma ångest inombords. Tänk om.. är frågan som snurrar i mitt huvud. Nej jag vet inte hur det skulle kunna varit om man valde andra saker här i livet, var dag kommer det nya vägar som öppnas och ibland kanske man är för snabb och hoppar på fel. Men vad är egentligen rätt eller fel? Dessa tankar dödar mig inombords. 

Det sägs att man ska leva i nuet, ta dag för dag och blicka framåt. Jag själv säger det till alla mina vänner om dom mår dåligt. Men jag själv då, blickar jag framåt eller är det bara dom gamla tankarna som kommer om och om igen om hur något kunde ha varit!?

Just nu idag känner jag såhär, hur ser det ut i morgon? Vad för tankar kommer då upp, dessa sömnlösa nätter av funderingar... Kan det bara få ett slut?

1 kommentar:

Anonym sa...

Turn off your mind, relax and float down stream
It is not dying,

Varje dag bjuder på nya vägar ;)