tisdag, oktober 29, 2013

Lättar på hjärtat

Lite som uppdateras och många känslor som flödar inom mig så nu är det dags att lätta på hjärtat lite.

Denna sommar och höst som varit har gått otroligt fort och många personer som stått mig så nära har försvunnit från mitt liv lika som några nya kommit in. Vissa av er som försvunnit saknar jag så otroligt mycket och allt som vi gjort tillsammans, t ex Tanzania resan kommer jag alltid bära med mig. Och att förlora vänner man stått så nära pga en person gör ont, speciellt idag när man nästan står ensam.

Jag önskar att jag kunde ändra på så mycket men att dra tillbaka på tiden är omöjligt och istället för att grubbla försöka lägga detta bakom sig och blicka framåt vore de ultimata men vad gör man när tankarna bara gror sig fast i huvudet på en?!

Det är snart vinter och mörkret har fallit utanför våra fönster, det är snart julafton och sen börjat ännu ett nytt år men möjligheter och här sitter jag och inte ens kan blicka framåt. Hatar dessa tankar som kommer den här tiden på året. Jag ska börja tänka på mig själv nu och inte tänka på alla andras bästa som jag hela tiden gör. Folk ska inte hela jävla tiden få som dom vill utan man lär fan ta lika mycket som man ger. Sen vissa människor kan ju bara dra åt helvete så långt det går.

Jag förstår inte en sak..
Ena dagen kan en person säga "den där personen duger jag bara till när den behöver ha någon som lyssnar, eller när den ska skryta om saker och inte har någon annan att gå till."
Sen andra dagen umgås personen med den och då är det sååååå bra tydligen sen när man pratar med den och då är det en massa gnäll över personen igen..

Snälla skärp er, varför ska man ens umgås med folk eller orka lägga energi på folk som man inte vill ha med och göra egentligen? Säg inte saker om någon om ni inte kan stå för det till personen sen. Förstår inte hur folk orkar snacka så mycket om andra, istället för att ta det med personen det handlar om istället och reda ut saker och ting. Jag orkar inte lyssna ett jävla ord mer på en massa skitsnack hit och dit från personer när det INTE RÖR MIG!! 

Snälla människor, lev ert egna liv och lägg er inte i alla andras som ni inte har något med att göra. Ställ upp för varandra och lyssna på era vänner och ta vara på all tid och ge och ta lika mycket. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Vänner kan tröttna på ett beteende.. Tänk på de!