måndag, juni 02, 2008

Härligt att vara tillbaka.

Hallå där!
Nu är jag tillbaka i bloggvärlden och jag ska ta nya tag och börja skriva varje dag som förut. Det har ju som jag skrivit i flera blogginlägg, att skolan tagit så mycket tid nu ifrån fritiden och bloggandet. Men eftersom det är slut på alla kurser förutom den vi började idag så har jag ledig fritid och då kan jag börja blogga igen. Jag har verkligen märkt hur besökarräknaren sjunkigt från 250 till 50.
Men som sagt.. nya tag.
Och idag har jag väl inte gjort så mycket förutom att vart i skolan och flängt hit och dit, vi trodde att vi skulle träna i kyrkan inför studenten så hela klassen gick dit, men vi hade tagit fel på datum så det vart inget, men lite motion skadade inte att gå fram och tillbaka till kyrkan.
Sen när jag kom hem har jag gått igenom massa låtar och älsklingen har hjälpt mig idag lite med gitarren. Blir duktigare för varje gång jag spelar tycker jag, men nu har jag ont i pekfingret så det blir inge mer gitarr idag. Kanske att man ska lägga upp det här så ni får höra, spelade faktiskt in idag.
Nu ska jag iaf gå igenom lite papper och sätta in i en pärm och sen ska jag göra fruktsallad och sätta mig ute innan solen går ner. Måste också skriva GRATTIS på födelsedagen Abdi-Rashid.
Vi hörs lite senare!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar