onsdag, september 03, 2008

Mysdag.

Lika som det var igår har det vart idag. Har inte gjort ett SKIT om jag får svära lite. Har sovit gott men ändå gått upp i tid sen bara suttit vid datorn, fixar lite i mitt rum och sånt.
Har pratat med Elin idag i telefon också, hon ringde och hörde vad jag gjorde för hon hade tråkigt men jag var så slö och låg i sängen då så orkade inte göra något. Hon berättade att hon ska spå sig i Gävle på Lördag så jag kanske också ska göra det då, hon skulle ringa den där kvinnan som spår och kolla om hon hade tid för en till. Det skulle bara kosta 130 kr. Vi får se när Elin hör av sig om vad spåtanten sa.
Har även planerat in att den 25e den här månaden blir det en Stockholmsresa ner till Jenni. Hon ska tydligen göra något då som jag INTE FÅR MISSA enligt henne. Försöker få henne att avslöja det nu över sms men hon snackar bara om uttödja hål i öronen. Jag ska nog allt lista ut va hon ska göra.
Nu ska jag smsa Jenny och fråga om hon och GusstN behöver flytthjälp. GusstN fick sin lägenhet i måndags så idag ska alla kartonger dit med saker och på fredag och lördag ska alla möbler dit. Hörs snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar