fredag, augusti 01, 2008

Spökjakt i morgon!

Mentalsjukhuset i Bollnäs, Det är en gammalt hus som ingen bor i, har sett bilder innefrån och det finns lite möbler, flaskor och saker kvar i rummerna. Dom har även sett en katt sprungit där inne, när dom tagit ut katten och gått in igen så har katten vart på 3e våningen igen, finns en väg in och hur smidigt lär den katten sprungit in och förbi dom då?
Finns så mycket oförklarliga saker som händer men det mesta har ju en förklaring. T ex, att huset knakar och knäpper. Ja, men gammla hus knakar för det minsta lilla så det behöver inte vara några andar som är där. Men t ex som vi fick med människor på kort vi tagit i Falun. Det är riktigt vidrigt.
I morgon tänker vi kanske bege oss till detta hus i Bollnäs, men vi är inte hundra på att det är någon ide för vi har läst om att det är två äldre kvinnor som köpt huset och ska göra ålderdomshem där och det ska vara klart våren 2009, alltså om lite mindre än ett år så isåfall håller dom nog på där för fullt och renoverar m.m Om någon köpt huset är det deras och då ska man inte springa runt där så vi lär ta reda på det först innan vi bestämmer oss.
Annars ska vi åka antingen till ett ställe och gå runt vid i Uppsala, det är något slott där. Men vi är inte så sugna på det sen vi läste om en sak som hänt där, det var någon som hade sett en stor svart hund och sedan blivit jättesjuk och om man ser den hunden så blir man sjuk, kanske till och med dödsjuk. Men hur kan en hund göra så man blir sjuk ? Det är ju en hund som inte lever. Jag vet faktiskt inte, men så har folk skrivit iaf. Vi har även kikat runt och Jenny har nog ringt och pratat med en man som äger någon stuga vid en sjö i trollhättan som vi kanske ska övernatta i en natt i morgon till söndag. Men det beror helt på.
Vi har dom här tre alternativen på oss att välja mellan. Mentalsjukhuset i Bollnäs, Slottet i Uppsala eller övernatta i Trollhättan. Va skulle ni valt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar