lördag, augusti 02, 2008

Mentalsjukhuset.

Nu har jag duschat och bytt om, skönt med rena kläder och att ha duschat bort allt ohyra man kanske fick på (med ) sig hem igår.
Ska sy mina leggings nu och sen blåsa och platta håret, sminka mig och leta fram bandspelare, ficklampa och batterier till digitalkameran. Sen ska jag åka iväg till Jenny och GusstN för jag ska få låna Jenny´s locktång som det bli vågor med, den är hur mysig som helst så ska fixa håret med den. Sen ska vi iväg till Ann-Marie mot kvällningen för att åka tillbaka dit vi var igår fast längre in i skogen, vi har hittat det rätta huset vi ska besöka nu.
Och eftersom min älskling är borta tills i morgon med Alex och Matte och massa mer folk så sover jag nog hos GusstN inatt igen eftersom jag inte vill ligga rädd ensam hemma inatt efter att man har varit och hälsat på massa andeväsen.
Sorry också för dåliga uppdateringar här i bloggen, men det är sommar och vi ska besöka en hel del hus i Sverige som har något gömt bakom väggarna. Ni kommer få bilder och kanske videoinlägg i morgon när jag kommer hem, beror på om vi kan ta oss in i huset. Och jag lovar att jag ska uppdatera bättre i bloggen. Det är bara de att just nu är vi så insatta i det här med gammla övergivna hus med andeväsen i.
Vi hörs i morgon när jag kommer hem! Ha en trevlig lördag, det ska jag ha! Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar