måndag, augusti 04, 2008

Jag blir ÄCKLAD!!!

Jag var nyss in på Blondinbellas blogg där hon skrev "Nu har jag rensat Övik på päls". Hon har gått i timmar i en källare bland pälsar och valt ut både mössor, en pälsjacka och några minkar som hon kunde hänga runt halsen, deras huvuden satt kvar och tänder och allting. Skulle ni kunna gå runt med sånt runt er hals?
Kolla bilden här på sidan. Det är en flådd mink, ett oskyldigt litet fyrbent djur med mjuk päls dödar dom och flår så att (enligt mig) finare folk köper deras päls för att gå runt med. Jag har ingenting emot FUSKPÄLS, men när det kommer från oskyldig djur gör mig äcklad och förbannad. Kan säga att blondinbella sjönk lågt där i mina ögon.
Just nu skulle jag bara vilja spy upp min mat jag nyss åt för jag känner mig så äcklad att vara människa. Människor säger att isbjörnar, hajar och andra stora djur är monster för dom kanske dödar 1-2 människor per år. Men saken är den att det är vi människor som är farliga, det är vi som dödar.
Djurplågeri är något jag hatar mest av allt och efter det kommer krig. Jag skulle aldrig kunna gå runt med en stackars mink eller hare runt halsen som har huvudet kvar. Jag som mår tillräckligt dåligt när jag sitter uppe i soffan i vardagsrummet eftersom vi har ÄKTA skinnsoffa där, det är väl från ko eller något. Det äcklar mig till och med.
Jag är så äcklad och irriterad nu så ska lägga mig ett tag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Amen!

celine sa...

Ja, det är vewrkligen hemskt med djurplågeri!!!

Skriv på mot päls:

http://www.emot.se/namnlistor/71/

Ps. Försök få så många andra som möjligt att skriva på!