måndag, augusti 04, 2008

20 män, 5 kvinnor och 2 barn.

Hörde nyss på radion att så många personer har omkommit i drunkningsolyckor i Juli månad. Det är så hemskt att 27 personer i Sverige på 1 månad har drunknat. Uscha!
Jag har ätit, pluggat lite, plockat lite i mitt rum och ska snart gå och duscha. Mamma och pappa ska åka iväg till Hofors en sväng, jag vet inte om jag ska vara med eller om jag ska stanna hemma. Men jag tror jag blir hemma.
Jenny och Ann-Marie är i Gävle nu för att spå sig och GusstN börjar jobba om en timme. Men ikväll när A-M och Jenny kommit hem och GusstN slutat jobbet ska jag åka och umgås med dom ett tag, då ska dom berätta va dom sa när dom vart spådda. Ska bli intressant att höra. Men det blir inte förns efter 21 tiden jag ska umgås med dom.
Nu ska jag duscha sen ställa in alkoholen jag köpte i glasskåpet uppe.

1 kommentar:

CultureOfDoom sa...

hej älskling<3 såg att du inte kunde skriva till mig på msn ;( tänkte också säga att ifall du försöker ringa å du inte kommer fram så har robin vart å hämtat sin telefon, så du inte blir orolig så du vet asså<3 jag ska skicka in min mobil på lagning,sist tog de bara nån dag + att jag skaffar fram en lånmobil tills jag får tillbaka min egna<3 älskar dig massa,glöm aldrig de<3