onsdag, juli 02, 2008

Solig onsdagkväll!

Det är riktigt fint väder ute idag, kvällen kommer bli jättevarm för solen skiner jättemycket. Men när jag kollar upp mot Hoforshållet ser det ut att komma lite mörka moln.
Jag har inte gått igenom påsarna än heller för det är inget som jag ska spara av det där som jag behöver lägga i en kartong inne i förrådet. Ska kolla igenom det där och slänga nästan allt i morgon. Om jag hittar något roligt får ni se det.
Kom och tänka på en sak nu när jag inte sitter i min mörka källare. Kollade ut genom fönstret här i datarummet uppe och kom och tänka på att för ungefär 8 år sedan hoppade jag och mina grannar alltid hopprep på gatan och lekte. Att man hade sommarlov då var det roligaste på året, man var ute varje dag och lekte och stojjade. Vad gör man nu då? Åren har gått jättefort, kändes som att dom 8 åren var igår. Mycket har hänt och nu för tiden umgås jag inte ens med dom jag var med precis varenda dag sen 7:an till 1:a året i gymnaiset. Fick höra att Micke har flytta till egen lägenhet idag också. Att jag och GusstN inte fått reda på det, alla växer upp och det gör vi också.
Nu har jag skrivit ur mig lite, skulle kunna sitta och skriva en hel bok nu men det har jag inte tid med. Ska ta en macka och lite aprikoskräm nu, kvällens planer får ni veta efter det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar