tisdag, maj 06, 2008

Sovdags.

Hallå!
Nu är jag här igen, men ska snart lägga mig och sova. Det är skönt att ha börja lagt sig i tid, men somnar ändå inte förns efter 1 någon gång. Men det skyller vi på älsklingen, nejdå!
Jag har inte gjort så mycket sen jag skrev sist faktiskt, har pluggat lite. Men det var inte alls så mycket som jag egentligen borde ha gjort. Har ett stort arbete i Turism som ska vara inne i SENAST i morgon som jag knappt har börjat med. Sen MÅSTE jag göra klart filmen jag håller på och klipper och fixar med till på Torsdag för då ska jag ta med datorn och visa den för lärarna.
Satt mig faktiskt tidigare idag för att börja med den på stationära datorn för min bärbara är så seg, sen har man ingen mus så det är lättare på en stationär dator. Men då ringde Malin så jag drog dit, vart lite gitarr och sen gick vi ut och gick, mötte GusstN och satt oss på en filt ute på gräset och snackade och åt kvällsmat. Det var mysigt förutom att dom började snacka massa skit, då menar jag SKIT! ha ha. Sen vart det kallt så jag och Malin gick hem till henne, GusstN brummade hem. Gjorde inbakade flätor på Malin sen åkte jag hem.
Har precis borstat tänderna, tvättat bort sminket och ska lägga mig nu, men först ringa älsklingen. Och bara så ni vet kommer jag inte ge er så mycket inlägg i morgon för det kommer vara fullt upp hela dagen. Skola mellan 8:45 - 14:10, sen ska jag hem och plugga massa, Sen ska jag träffa Malin vid 17 tiden för en timmes promenad. Men nu ska jag sova. Godnatt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar