lördag, maj 03, 2008

Sorry..

Tänkte säga sorry för att jag inte skriver så mycker nu för tiden. Men av det ni läst kanske ni förstår att det är så mycket i skolan så min hjärna håller på att gå isär. Sen kanske ni har märkt att det finns en pojke i mitt liv som jag verkligen tycker om. Så om jag själv fick bestämma skulle jag aldrig mer sätta bärbara dator och knät och sitta här och skriva utan bara umgås med honom dag in och dag ut. Men tyvär går det inte för allt händer på nätet och jag lär uppdatera mig varje dag, nästan varje dag iaf.
Jag lovar, ska bli bättre på att skriva intressanta saker som rör sig i mitt liv än bara massa " Godmorgon, idag ska jag ......" , " Jag har ........ gjort det idag, godnatt." .
Men som sagt, just nu är det mycket i skolan och det är de som lär gå i första hand.


IDAG, har jag vart hos syrran. Vi satt ute på deras tomt och åt äppelpaj med sjöutsikt. Dom bor riktigt fint till där och dom verkar trivas så det är ju bra. Hon och hennes pojkvän är så söta tillsammans. Tycker att det är synd att jag inte umgås så mycket med syrran men jag har ju skola och hon har fullt upp på sitt jobb. Hon flänger hit och dit men huvudsaken är att hon trivs.
Sen när jag kom hem ifrån syster så har jag inte gjort så mycket. Jag och älsklingen har spelat fyra i rad och lekt sten, sax och påse. Har även ätit kycklingpizza med mamma och sen kollat lite på tv och sånt. Nu är det sovdags tänkte jag för ska upp i tid i morgon och gå ut och gå en lång promenad och sen plugga resten av dagen.
Men ni får sova så gott, för det ska jag göra. *puss*

Inga kommentarer: