lördag, maj 10, 2008

Hemma igen.


Det är min söta älskling som knäppt kort på blomman här brevid och skickat till mig, han har vart duktig och gjort massa jobb ute på tomten idag så hade han hittat den där. Jag älskar dig min underbara prins! <3

Och nu kom jag precis hem ifrån marknaden i Hedemora, det fanns inte så mycket som jag gillade förutom brända mandlarna. Det var lite roligt för jag hittade en 20a på vägen sen ser jag en röd volvo och en Sabina som hänger ut genom rutan, det var år och dar sedan jag träffade henne så det var roligt, hon hade med sig sin kille så fick se han direkt.
Sen när vi hade traskat runt där och kollat överallt åkte vi till 3 olika stora affärer och kollade och handlade. Sen åkte vi hem, så nu håller mor och far på att grillar uppe och jag tänkte hoppa in i duschen och sen fixa mig, tänkte ha på mig mina nya skor ikväll, sen får vi se vad som händer. Ska iväg iaf, antingen blir det Crusingen i Gävle eller att vara i Hofors och göra något.
Det visar sig, Om jag är för trött när jag kommer hem ikväll blir det sängen direkt annars kanske vi hörs då och förmodligen massa bilder kommer upp då också.
Ha en trevlig kväll så länge!

Inga kommentarer: