fredag, maj 09, 2008

Fräsigt köp i Valbo.

God kväll!
Kom hem ifrån Valbo precis, vart där länge än vad jag trodde. GusstN följde med också, sen var mamma och pappa med. Vi var först in på Ikea en snabbis, sen hästshopp för att köpa små gummisnoddar, sen kollade vi igenom alla klädersaffärer och skoaffärer.
Jag hittade ett par skitsnygga skor (bilderna) som både jag och GusstN vart kär i, då vi la testade dom dirket, la unnan dom och hämtade ut våra sista pengar ifrån kontot, nu är vi helt pank båda två i 24 dagar innan vi får vårt sista studiebidrag. Men skorna var så fräsiga så vi är helnöjd med vårt köp. Kostade 299 kr Din sko, finns även i VIT.




Jag träffade även Erika där i Valbo, en liten flicka som är en 15 år tror jag som jag lärde känna när jag jobbade på Jysk bäddlager förra året, hon hade praktik där då, så hon kom och kramade mig och prata en stund.
Nu ska jag plugga en stund sen se hur mycket klockan blir för jag kanske ska till GusstN en sväng sen, isåfall ska jag dra med henne ut och gå en sväng så vi får gå in nya skorna. Ska sova i tid också för i morgon är det marknad i Hedemora jag kanske ska med på, sen på kvällen är det Crusing i Gävle men det blir väl inte att åka in dit, inte som det ser ut nu och jag har så mycket jag måste plugga med så har egentligen inte tid med nått. Men det är ju helg så man lär ju få göra något kul iaf.
Dags att plugga nu så man blir klar, trevlig kväll!

Inga kommentarer: