tisdag, maj 06, 2008

Färga håret.

Jag som tänkte att jag skulle kunna plugga en massa under förmiddagen. Men jag hade fel, jag vart fast vid msn och en konversation med Kim, han har gjort och knäppt en söt bild till mig, ganska porrig bild ändå.

Ni får se den senare.

Iaf, mamma kom hem för en stund sedan och hon har nytt kletat i färg i mitt hår, Svart vart det. Nu har hon satt på kaffe, så ska snart traska upp och hämta mig en kopp, sen om en kvart ungefär 11.30 ska jag skölja ur färgen, blir att ta en dusch på en gång då. Sen blir det kinamat innan jag åker till skolan. Snackade nyss med Elin också, hon vaknade nu. Ska smsa henne när jag är på gång sen så ska vi träffas en stund före innan vi början, måste smsa Richard också.

Bilden på sidan här är lite av mitt lockiga och fula hår. Är riktigt trött på det, ska bli skönt att få det färgat nu, men blir väl att färga utväxten innan studenten också, då ska det i med massa hårförlängning också.


Ett litet tips..
DillaN säger alltid att jag är expert på hår och allting för mitt hår har alltid vart mitt ALLT, det var iaf det tills jag blondernade, blonderade, blonderade, blonderade sönder det, det var som tuggummi och massa hår lossnade.
Iaf, köpte Poly Palette, SVART (musta), 40 krSparköp i Hofors. Tror priset varierar från butik till butik.
Färgen är perfekt till mig, man kommer undan billigt på den och det är färg så det växer ut vilket är bra för hatar när det blir brunare och brunare för varje duschning.

Nu ska jag hämta kaffe..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar