söndag, maj 04, 2008

Att göra..........


Det är hur mycket som helst jag har att göra denna vecka som kommer, först allt jag ligger efter i plus det som kommer upp.
Såhär kommer lite av min vecka se ut.....

Måndag: Filmen till mässan ska jag klippa ihop och göra en film av. Ska ha anordnat en resa till Familjen lustig på 20 000 kr och ska ha skrivit upp alla deras aktiviteter dom ska göra och allt ska vara uträknat (kostnader för boende, mat, bensin ifrån Uppsala till Åland m.m). Har över 7 kapitel med massa uppgifter på varje kapitel i Bransh & Produktkundskap som ska lämnas in, PLUS att i får ett nytt kapitell i morgon.

Tisdag: Ett häfte till Organisation & Ledarskap ska vara inlämnat. Har 3 prov i Naturkunskapen att göra, plus att vi börjar på ett nytt kapitell i boken där som vi ska ha prov på snart.

Onsdag: Då är det en av dom sista gångerna vi har Akvarellmålning. Ska vara med på en utställning i skolan också. Allas målningar ska upp där. Sen ska vi börja med Europa på Turism, allt om resor, karton, länder, klimat och sånt.
Torsdag: Då ska vi fortsätta med montern till vår mässa vi ska ha i slutet av denna månad, jag ska visa upp min film för läraren som ska vara klart i morgon. Sen ska vi skriva all fakta vi ska ha med, göra broshyrer om Handels-P och skriva ut bilder och försöka fixa fram ett bord och stolar vi ska ha när vi ställer ut allting. Sen MÅSTE jag ha skrivit klart min muntliga uppgift jag ska redovisa på Kommunikationen, ska ha förberett min redovisning med bilder som ska vara ifrån min bärbara dator så dom syns på tavlan och då är det ett bildspel som ska gå med bilder ifrån Marilyn Manson konserten.


På fredag är det egentligen Muntliga nationellaprovet i Svenska, måste även prata med Läraren om vad jag har att göra i Svenska. Har hur mycket som helst jag inte gjort där än, brukar inte vara i skolan på fredagar så mycket. Men i helgen ska jag ut på annat kul.


Det var mest det som kommer hända i skolan, på fritiden har jag bestämt mig för att jag iaf minst ska ut och gå 30 minuter varje dag, ska plocka och dona i mitt rum varje dag så det ser bra ut. Ska hinna med att städa min två klädersgarderober som allt är islängt i, ska skriva in mig på Arbetsförmedlingens hemsida på nätet och kolla jobb varje dag och eventuellt söka. Ska få minst 7 timmars sömn varje dag. Ska hinna med att blogga om "Dagens händelser" och sen ska jag börja ladda upp kort varje dag på bilddagboken.
Det är säkert mycket jag glömt att skriva, men här har ni lite av vad jag har att göra i veckan. Dags att börja städa undan lite i mitt rum och sätta mig och plugga. Ska även iväg och köpa hårfärg sen och färga håret och fixa det ikväll. Hörs senare ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar