onsdag, juni 29, 2016

GLOSSYBOX - Juni

I Juni månads Glossybox fick jag en del blandade grejer, tänkte dela med mig av vad jag fick med men mycket av detta kommer komma i en Sandra testar framöver. Fick även med 2 gratis månader av ViaPlay så man kan se serier, filmer och sånt på mobilen, surfplattan eller datorn. 

Är du sugen på att läsa mer om Glossybox, börja prenumenera eller varför inte ge bort i present. Kika då in här: https://www.glossybox.se/referal?CI=MTQ2Nzk4

Palmolive - Aroma Sensations Duschgel 
Palmolives Aroma ensations är en serie med väldoftande duschkrämer som ger dig en aromatisk upplevelse. Kraftfulla naturliga ingredienser ger varje produkt en unik doft och färg som påverkar ditt humör.
Orginalprodukt: 22,90kr / 250 ml

Icona Milano "Emotion Allowed" -Volume Waterproof Mascara
Intensiv, svart mascara som tillåter alla känslor. Den vattenfasta formulan passar utmärkt i sommar och klarar såväl bad om högt luftfuktighet. Applicera med sicksackrörelser för maxad volym. Inte tillräckligt? Ta på ett lager till.
Orginalprodukt: 159 kr / 10ml

The Beauty Crop - PBJ Smoothie Stick 
Färstark läppstiftspenna som vårdar och återfuktar läpparna. The Beauty Crops produkter baseras på naturliga ingredienserna och PBJ smoothie stick innehåller bland annat mandelsmör och gojabär, fulla med antioxidanter.
Orginalprodukt : 130 kr/ 2,5 ml

Glam Of Sweden - Matte Top Coat
Fixa trendiga naglar med detta snabbtorkande topplack som appliceras ovanpå ditt favoritlack för en matt finish. lätt och roligt att använda för att skapa nail art. Testa att måla halva nageln för en diskret med cool look.
Orginalprodukt : 39 kr/15ml

Elizabeth Mott - Thank Me Later Eyeshadow Primer
Silkenslen primer som ger dina ögonskuggor mer intensitet och förlänger hållbarheten för din ögonmakeup. Du slipper dessutom veck på ögonlocket. Det räcker med en klick lika stor som en ärta för båda ögonlocken.
Orginalprodukt : 175 kr/10g


tisdag, juni 28, 2016

JUST HAVE FUN, SMILE AND KEEP PUTTING ON LIPSTICK.

Idag fick jag hem denna underbara Soft Matte Lip Creme ifrån märket QiBest och färgen är nr 627. Dessa sitter så bra, blir matta fort och färgen passade min hudton perfekt. Dock blir dom lite mörkare när dom torkar men gillar dessa flytande läppstift.


måndag, juni 27, 2016

ÅLAND - 27 juni 2016

Godkväll allesammans! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en lika bra dag som jag haft. I morse ringde klockan 04.00 för det var dags att fixa sig och börja bege sig ner mot Stockholm med mamma, pappa och brorsan för att ta färjan över till Åland för att spendera en heldag där. 

Vart sol hela dagen och vi gick på stan i Mariehamn först och jag köpte nya örhängen på Ele kele som är min favoritbutik på Åland. Dom har såååå mycket piercingsmycken och andra smycken, och vi har vart där varje gång vi besöker Åland så man har lärt känna italienarna som äger det och nu hade dom öppnat en italiensk pastarestaurang där intill så vi var förbi och hejade på resten av familjen där. 

Efter stan vart det Sparhallen, Kantarellen för att handla finsk mat och sprang även i klädaffären och älskar deras nyöppnade galleria dit vi brukar åka för H&M är sååå stort och större utbud är hemma där jag bor, dock hittade jag inget som jag var i behov av. 

Det är så härligt att åka iväg en heldag till Åland, det brukar bli flera gånger om året.  Ta första färjan dit och åka runt med bilen och ta sista färjan hem. Så i skrivande stund sitter jag och kollar på solen som är påväg ner och är tacksam över denna dag. 

Tänkte bjuda på bilder från dagen. Satt ihop i kollage för att det inte skulle bli så långt inlägg. Lägg märke till Pepsi Max Cheery! Jag är pepsi Max lover som många av er vet så tänk er denna goding. 





fredag, juni 24, 2016

EAT HEALTHY , THINK BETTER

Denna vecka har jag ändrat mina matvanor helt och är så taggad på en förändring och detta vill jag dela med mig till er alla så jag funderar på att två gånger i veckan kommer jag dela med mig av antingen recept på en maträtt eller "What I eat in a day".

Jag har sedan i tisdags räknat kalorier, protein m.m och det som varit mest svårt är att få i sig 5 mål om dagen. Vanligtvis har jag ätit 1-3 gånger om dagen, kanske ett lagat mål sen bara en macka eller så men nu blir det frukost, lunch, mellanmål, middag och mellanmål och 1,5 liter vatten om dagen. Annars har jag druckit 1,5 liter vatten om året nästan men mer om det i ett annat inlägg.

Detta kommer jag skriva om också för att hjälpa mig själv lite och kunna se tillbaka. Nu kör vi!


EA

SHOES SPEAK LOUDER THAN WORDS

Jag har använt Converse tygskor så länge jag kan minnas och på sommaren nå sneakers men igår när jag sprang i affärer hittade jag på dessa snyggingar och dom var tvungen att följa med mig hem och dessutom ett pris för båda paren för 200 kr .. som hittat.

Nu ser jag fram emot att använda sandalerna i sommar och jag är inget fan av vita kläder, skor m.m men dessa var såååå snygga så i höst ska jag rocka dessa.


onsdag, juni 15, 2016

NEW HAIRCOLOUR

Jag tyckte det var dags att ändra lite hårfärg. Har haft min naturliga hårfärg i flera månader nu, det är en mellanbrun färg i kalla toner så igår blekte jag slingor i håret för att ljusa upp det lite och få andra nyanser. Dock tyckte jag det vart lite mycket så ska slänga i en ljusbrun färg i slingor på detta så blir det snyggt, gillar inte riktigt de oranga tonerna men ska tvätta några gånger med silvershampoo först och se om det blir lite mer kalla toner.

Före och efterbilder kommer här under. Vad tycks?



SOCIALA MEDIER

På dessa finns jag för er som vill följa mig dagligen med bilder (som inte visas här t ex), live sändningar m.m 

Instagram - sandrakorscheck
Snapchat - sandrakorscheck
Ask - sandrawkorscheck
Periscope - sandylower
Youtube - sandrakorscheck
Mail - sandylower@hotmail.com


Kryssning 12-13 Juni

Hej allesammans! Tänkte bara dela med mig av lite bilder från i söndags och måndags då jag och min kompis GusstN åkte iväg till Åland på kryssning. Det var riktigt skönt att komma iväg och se lite nya ansiktet och ha roligt. Var en härlig kryssning och det var länge sedan jag skrattade så mycket och bästa utav allt var att man fick träffa och krama Sara också.







torsdag, juni 09, 2016

Life update..

Hello sunshines! Jag vet att jag har varit sååå dålig på att uppdatera här men mina dagar har varit fullspäckade med saker och det har varit bra väder så man har varit iväg mycket på saker och hängt ute. Men nu ska jag försöka bli bättre, har en del att dela med mig av till er, nya sminkprodukter m.m 

Tänkte bjuda på liten blandade bilder, några ifrån när jag och mina föräldrar och brorsdotter åkte till min syster och hennes familjs sommarstuga och fikade i solen och nu när jag fått upp mina saker på väggarna i mitt nya vardagsrum. Lite blandade instagram bilder, ni som inte följer mig där så heter jag Sandrakorscheck och jag har även börjat med Periscope under namnet Sandylower för er som vill se livsändningar. 

Hoppas ni har det bra, nu ska jag sätta mig och skriva på min bok. Har haft skrivkramp i över en månad på den nu så ligger efter i min tidsplanering för den.