lördag, maj 28, 2016

THERE IS BEAUTY IN SIMPLICITY

Hej allesammans! Jag har varit borta ett tag och anledningen till det är för att ja inte bott hemma på en vecka då min lägenhet har blivit rustad, nya tapeter i vardagsrummet och golv m.m så nu tänkte ja visa hur det blev med min nya inredning och så, dock har jag inte fått upp saker på väggarna än då det är en satans betongvägg som är helt hopplös. Jag ska upp med en jättestor tavla över soffan, en klocka på kortsidan över kandilabern och en liten smal hylla över tvn. Men bilder på det kommer när dom är uppsatt så håll utkik.









torsdag, maj 19, 2016

SANDRA TESTAR - Gott & Blandat Fruktsallad

För ett par dagar sedan testade jag Gott & Blandats nya godis som heter Fruksallad. Ett av innehåller känner man igen få det finns som lösviksgodis men dom andra var nya, tyckte det var jättemycket smak, apelsinklyftan smakade så mycket apelsin att man nästan kände det här vita som brukar sitta på utsidan man drar bort från skalet, så smakade den nästan. 

Surt och mycket smak, dock dåligt för min kompis Malin köpte en påse också och vi fick olika godisar, hon hade saker jag inte hade och jag som inte hon hade, dåligt då man tycker man ska få med av allt. 

Har ni smakat? Vad tyckte ni isåfall? 




måndag, maj 16, 2016

SANDRA TESTAR - Schwarzkopf Color Refresher

Jag vill tipsa er om denna produkt ifrån Schwarzkopf som man kan använda mellan man färgar håret. Jag har min naturliga hårfärg men då jag tycker det är lite grådaskigt så färgade jag mitt hår för 2 veckor sedan med en mellanbrun färg för att få lite mer lyster, det vart lite varma toner i mitt hår och jag vill helst ha askig färg så denna produkt vart perfekt för mitt hår.

Det är en mousse man använder utan handskar i duschen efter man schampoonerat håret, låter sitta i ca 3 minuter och sköljer sedan ur, den ger lite färg och täcker tydligen grått hår bra (för er som är grå/vithåriga skulle denna produkt vara superbra).

Jag tog lite bilder för att visa er , jag är supernöjd, mitt hår fick lite färg av det och blev mer askig färg, det blev verkligen lite färg av moussen och håret luktar gudomligt och blev lent och mjukt. Finns i andra färger för blondt hår, rött, varma bruna toner m.m Kostar ca 99 kr.



onsdag, maj 11, 2016

Pink lips..

Jag är inget stort fan av rosa men detta var riktigt fint och somrigt. 

Vilken färg gillar ni att ha på läpparna en varm sommardag/kväll? 

söndag, maj 08, 2016

The weekend.

Hallå! Hoppas allt är bra med er där ute i värmen. Med mig är det sådär, har haft så otroligt ont på vänster sida under bröstet varje gång jag ätit och druckit så jag väntar på massa provsvar på vad det kan vara men annars då!? Jo värmen har ju kommit, äntligen. Och fortsätter vädret vara såhär kommer det förhoppningsvis bli en lång sommar, vem önskar inte det?

Tänkte berätta lite om vad om hände i helgen, inte så värst mycket men i Fredags umgicks jag med Malin och GusstN, vi var till Gävle en vända på kvällen och hängde där och efter ett fåtal timmar sömn så åkte jag och GusstN till Rättvik igår då det var marknad i helgen och det var så mycket folk och varmt men det var roligt att åka dit och traska omkring, vart strax över 1 mil såg vi på mobilen sen då vi hade stegräknade m.m igång. Kvällen spenderades hemma i soffan med film i min ensamhet då man var helt slut och kändes som man fått solsting nästan.

Idag vaknade jag utvilad och åt frukost på balkongen, tänkte skriva lite på boken och sola men det kom en tvestjärt och kröp där ute så jag började städa inne istället, haha fjantig man är men hade tagit ut madrass och satt på golvet där ute och vill ej ha massa kryp vid mig. Nu ska jag iallafall ta en dusch sen tror jag några vänner kommer över och så ska vi grilla och bara ta de lugnt ikväll.

Kommande vecka så kommer det komma ett inlägg varje dag, massa skönhetstips och jag har en hel drös med produkter jag ska testa. Bland annat en mascara, ansiktsmask, hårfärg m.m