söndag, maj 31, 2015

RECEPT - Frozen Cheescake

Här kommer mitt recept på frozen cheescake. När jag har gjort efter detta recept har det blivit två stycken, har blivit otroligt mycket "smet" fast jag gått efter recept för en. 

Börjar med bunken från vänster;
Vispa 3 st äggulor ( vitan lägger man i en annan skål ), 1,5 dl socker och 3 tsk vaniljsocker. Blanda i 200 gram Philadelphiaost.

Bunken i mitten;
3 dl vispad grädde.

Bunken till höger;
3 stycken äggvitor vispade så man kan vända bunken upp och ner utan att det rinner ur.

Blanda ihop grädden med ägg & ostblandningen (skålen till vänster), Rör sist ner dom vispade äggvitorna i smeten. Jag använde 1 paket digestivekex som jag krossade och blandade med smält smär. Tröck ut det i en form med löstagbara kanter och en glasskål. Hällde på blandningen och på med folie och in i frysen minst 4 timmar, man kan ha den fryst i veckor. Ta upp 2-4 timmar innan den ska ätas, garnera hur man vill.

Tips ; Ringla över kolasås. Värm upp frysa bär i kastrull och häll över, strö över färska bär. 

onsdag, maj 27, 2015

Victoria Secret -Body mist

Jag har över 20 stycken olika Victoria Secret´s bodymist och finns ännu några till jag vill ha. Vilken är eran favorit?


måndag, maj 25, 2015

SANDRA & MALIN testar- Nya Loka godis

Persika
Malin: smakade exakt som godiset. 
Sandra: usch Fyfan 

Hallon & lakrits skalle
Malin: god, smakade precis som godis. 
Sandra: luktade och smakade lakrits och hallon. 

Rosa svampar
Malin: Fyfan va äcklig.
Sandra: äckligaste någonsin. 

Det blir fel att det smakar som godiset. Hallon & lakrits var Malins favorit, jag tycker ingen var nå god. Jag är inte mycket för Loka eller kolsyrat vatten över huvud taget. Smakar saltvatten tycker jag, extremt mycket kolsyra. 

RECEPT- Minipajer med kycklingwok

Här kommer ett recept på enkla minipajer. 

Jag gjorde en vanlig pajdeg och kavlade ut i lagom tjocklek, tog ett större glas och gjorde runda bitar och stoppade i en muffinsform. 

Stekte wookgrönsaker och kyckling, kryddade med curry, vitlökspeppar och piff i all krydda. La ner fyllningen och vispade ihop ägg, matlagningsgrädde, riven ost och svartpeppar och hällde över sen in i ugnen i ca 30 min på 200 grader. 

Hur mycket man behöver av allt upp till var och en, för en plåt med 12 st gick det åt 2 kycklingfiléer, 6 dl wook, 3 ägg, 1 dl grädde och 1,5-2 dl riven ost. 

Frågor? 

söndag, maj 24, 2015

EUROVISION SONG CONTEST 2015

Här är mina absolut favoriter i årets tävling. Är glad att Sverige vann allting, ska bli roligt att det är i Sverige igen. Måns är så duktig och helt klart en värd vinnare. 







The weekend!

Klockan slår snart 02.00 och det är Söndag. Min helg har varit helt okej, Fredagen spenderade jag kvällen hemma hos Micke och Max med Malin, Matte, Tessan och Marcus. Vi satt ute på altanen och hörde hur regnet öste ner medans vi myste med massa tända ljus och ett roligt spel. Vi skrattade så tårarna rann. 

Lördagen bestod av grillning hemma hos Malin med Sara och Emma. Var riktigt mysigt. Kollade på Eurovision Song Contest och satt så nervösa hela tiden och JAAAA, Sverige tog hem hela vinsten . Måns är så begåvad och fin också, mer om det i ett annat inlägg där ni ska få höra mina favoriter i år. Så roligt att det blir i Sverige nästa år, yeeaaaay!! 

Nu har jag precis kommit hem och ska lägga mig och sova. Ska tvätta, städa och ta mig en promenad senare idag tänkte jag så hoppas vädret blir bra. 

I Fredags hos Micke och Max.





Shopping in Ullared

Förra helgen var jag och Malin i Ullared och här kommer lite kort på sakerna jag köpte med mig hem. Kommer komma bättre kort när allt är uppsatt m.m

Köpte en hel del kläder, sen vart jag förälskad i en lampa som får pryda mitt data/smink bord som ser ut som en ananas i silver. Köpte även en stor klocka på 80x80 cm som ska pryda min vägg men har ej satt upp den än. Sen en drös med plastmuggar med lock, som jag älskar dessa. Vart en del sminkgrejer och hårprodukter också. Mer om det i ett annat inlägg. 

Här är några kort iallafall! 










onsdag, maj 20, 2015

BIO - Pitch Perfect 2

På bio med Malin, Sara och Emelie. Hört att den är riktigt bra, så hoppas det. Kommer en uppdatering sen i detta inlägg efter filmen. 

[Uppdatering: Filmen var riktigt bra men inte alls som jag trodde att den skulle vara. Dom första filmerna är alltid bäst, var mycket som dom skulle kunna göra bättre i det hela men den får 3 av 5 stjärnor av mig för jag gillar konceptet med det dom gör i filmen, sen är den rolig också imellanåt, tre bra skådisar också. Sen tyska akapella gruppen var grymma som var med i filmen. Helt klart sevärd! ]

måndag, maj 18, 2015

The naked true of the trip to Ullared.

Ni kommer inte tycka att något av detta är roligt men jag börjar skratta direkt när jag tänker på det. Man måste vara med för att förstå och veta hur jag och Malin är ihop, helt störda! Här kommer några pinsamma & roliga saker som hände i helgen. Skratta om ni vill, tyck att vi är störd men detta skriver jag enbart för att vi ska komma ihåg detta.

-Malin och jag ska duscha i servicehuset på campingen och vi hade tagit av oss våra bh-ar i stugan så man slipper ta med så mycket tillbaka för vi hoppade i mjukiskläder efter duschen m.m Iallafall så skulle vi gå på toa före och vi är helt ensamma där inne på tjejernas badrum. Sen hör jag Malin säga "Men oj, glömde visst att låsa dörren." Självklart trodde jag det var till mig hon sa det för vi satt och snackade lite i mellanåt där på toaletten. Kommer ut före henne och det står en tant där, jag hade inte ens hört att hon hade kommit in. När hon var klar och Malin kom ut från toaletten berättat Malin att hon hade ju dragit upp dörren in till hennes toa och där sitter Malin med mensbinda i trosorna och tröjan uppkavlad så pattarna hängde fritt. HAHA!!

- Dag 2 i Ullared när vi tar en pause i shoppandet och beger oss upp två våningar så sitter en tjej och kille runt 30-40 år på en bänk och tjejen är lite rockig av sig och frågar vart jag köpt mina låga leoparconverse, säger att jag köpt dom på Deichamann i Falun , dom är från skåne hör jag direkt och dom börjar prata om att dom brukar köpa skor åt sina barn där. När dom ska gå därifrån säger hon "Hörrdu, jävlar va snygg du är."

- På vägen ner till Ullared sitter jag och kollar ut lite och utbrister "Jag släpper av dig på en sån där älgkompass så hämtar jag dig på vägen hem Malin." Malin svarar då: ÄlgKOMpass? älgpass heter det. HAHAH

- Vi ska gå på toa på servicehuset på campingen och det är två tjejer som är inne i duscharna, jag går på toa medans och Malin väntar på mig för vi skulle duscha efter tjejerna och då tror jag att det är Malin som säger mitt namn och jag skriker "Jaaaaaa..." Men det var tydligen tjejen som var klar före den andra tjejen i duschen som ropade "Sara.." Haha lät exakt som Sandra. Hon lär ha undrat när jag ropade innefrån toan.

- Jag och Malin har en stuga som har ett litet kylskåp och en platta att laga mat på så vi bestämmer oss för att gå ner till servicehuset för att diska skärbräda och kniv som finns i stugan men först lär man ju ha diskmedel så vi åker 6 mil sammanlagt fram och tillbaka till närmaste butik för att köpa det. Vi tänkte att vi kan hacka grönsakerna färdigt så man kan skölja dom och steka köttfärsen till tacosen där nere så man slipper sova i lukten i stugan av tacofärs. Iallafall, vi går ner till servicehuset efter att ha stått och diskuterat att vi ska laga maten där nere, när vi diskat kommer vi på att vi ej tog med grönsakerna ändå, jag går tillbaka och hämtar det och vi börjar skölja och greja, då har vi glömt köttfärsen , hämtar det och steker och kommer till stugan . Öppnar skåpet brevid kylen och där står för det första disktraska, diskborste och DISKMEDEL. Nästa gång tar vi med ALLT vi behöver direkt när man ska laga mat + kollar igenom stugan. Våra hjärnor funkade inte alls denna helg.

- Efter vi hade ätit vår tacos skulle vi duscha och vi skulle springa tillbaka till stugan halvnakna i handdukar m.m för det spöregnade och var svinkallt. När vi kommer till stugan inser Malin att duschnyckeln hänger kvar nere i servicehuset i duscharna så det är bara springa tillbaka igen.

- Vi åker i bilen och det står en tant med en stor hund brevid sig i koppel och Malin utbrister "Kolla en häst." Hahahaha..

- Vi ska gå ner och borsta tänderna på servicehuset och Malin är på toa och jag står där och väntar. Då kommer en gubbe in och säger "Hello my friend" jag säger "Hello", han är antagligen engelskman eller något. Han går in på killarnas toalett och sätter sig, då hör man vääääärldens jävla brakskit sen säger han "Yeaaaahh". Då dog jag, sprang därifrån och skrattade så jag vek mig tredubbel påväg till stugan.

- Vi ska äta ost och kex på kvällen i stugan och massa annat gott. Då är det en ostruta med champinjonsmk och det hatar vi båda. Jag öppnar osten och skär av en liten bit, skjuter iväg den så den fastnar uppe på väggen över ett skåp så den sitter kvar där än kan jag säga. Fick ett ryck och solar iväg resten av osten på Malin och splash sitter den i ansiktet på henne, hälften i håret också. HAHA , då ska hon ta den och kasta ut genom fönstret så hon sitter och slänger med armen som ett jävla lasso och så ska hon kasta men hon kommer 20 cm för osten fastnar i gardinen, HAHA.

- När vi står i rulltrappan med kungvagnarna efter vi hade ätit på Gekås så står två killar i 30 års ålder bakom Malin och filmar oss två med mobilen. Sen så när vi kom ut från varuhuset står dom vid dörrarna och jag får blixten rakt i ögat, då fotar dom mig flera gånger. Jag fortsatt bara att gick. Haha..




Sia - Big Girls Cry


Om någon förstår sig på hennes video/videos så berätta gärna för mig.
Men sjukt bra låt! 

ULLARED 2015

I Torsdag flög jag upp ur sängen vid lunch, åkte ner till mina föräldrar och städade ur bilen, dammsög, torkade rent den och tvättade den medans pappa kollade olja m.m Sen åkte jag hem och städade lägenheten, åkte och handlade och fixade med katterna. Vid 23,30 stack jag och Malin och tankade bilen full och sen rullade vi ner mot ULLARED. Resan ner gick jättebra, stannade några gånger och sträckte på benen, åt glass på Statoil i Örebro kl 03.00 m.m. 

Klockan 06,30 var vi framme och fick superbra parkering på Gekås, ställde oss i kö vid 07,00 och dom släppte in redan 07,30, vi gick där till kl 13,00. Malin´s bror och hans tjej var där nere också och Malin hade pratat med honom dagen innan men hållit sig från att säga att vi skulle ner dit så vi tog ett kort och skickade till honom när vi var framme och han ringde och frågade om vi drev med honom. Vi fikade med dom direkt när dom kom till varuhuset sen. 

Eftersom vi hade dygnat och jag hade kört 60 mil hela natten så var vi helt slut och allt vart knäppt i skallen och vi checkade in på stugan redan vid 13 tiden på Fredagen, och vi var tvungen att hålla oss vakna så vi packade om alla påsar, åkte iväg och handlade middag, gjorde tacos i servicehuset för vi hade bara en stekplatta och kylskåp i stugan och vi ville ej sova i en stuga på ett litet rum med tacofärsstekos hela natten. Vi spelade lite Uno, duschade och gick och la oss redan 20,00 på Fredagen. Det var så underbart väder då, solen sken, Malin satt i skjorts och linne utanför stugan, alla grillade på campingen och inte ett moln. 

Lördagen var vi på Gekås 08,00 och gick hela dagen till sena eftermiddagen, tog en fika med Malins bror och tjej då också innan dom skulle åka hem. Gick även på dom andra affärerna runt om där utanför. Kom till stugan i tid och hade myskväll, det regnade hela dagen och kvällen. Vi åt massa gotta och duschade och la oss vid 22 tiden för på Söndag morgon packade vi i bilen, checkade ut, åkte tredje dagen till Gekås och köpte det sista och sen vid 14,00 tiden begav vi oss hemåt norr. Var hemma igårkväll, släppte av Malin och hennes packning och åkte hem, packade in allting, åkte till föräldrarna med deras saker sen hem och plockade och donade med mitt. 

Kan säga att bilen var proppfull, fick fälla ner säterna i baksätet för att få in vissa saker, och det var proppfullt så Malin fick ha våra handväskor mellan benen för dom inte ens fick plats där i baksätet. Men nu när man plockat upp allt undrar man hur man kunde handlat för så mycket pengar, ser inge nytt här hemma typ. Vart en massa kläder iallafall. 

Här kommer en liten video med bilder ifrån resan, har tagit lite kort på sakerna jag köpt men det kommer 2 till inlägg ifrån Ullareds-resan. En om en jäkla massa roliga saker som hände under helgen, sen några saker jag köpt jag vill visa. 

DUBBELKLICKA FÖR ATT SE STORT!

tisdag, maj 12, 2015

Stylage & Revolon

Fick hem dessa två produkter igår, ska bli roligt att testa dom. Hört att lip balm från Stylage inte är något vidare men testen på Revolon instant beauty conditioner ska bli riktigt rolig att testa, om den är lika bra som jag hört ska jag köpa hem en stor flaska.

måndag, maj 11, 2015

THE POWER OF YOUR WILL IS STRONGER THAN YOU THINK!

Godkväll! Denna helg har vart några intensiva dagar. Fredagen bestod av att grilla och umgås hos Micke och Max med Rauni, Jhonny, Matte, Johan och GusstN. Vi grillade och åt, hade mysigt och alla drack förutom jag. På lördagen var det dags för koutsläpp men jag sov för jag hade vart vaken hela natten nästan. På kvällen körde jag in massa folk till Gävle då det var Crusing, kom hem 5 på morgonen och på söndagen var jag i kyrkan och repade med kören för 18.00 började vårkonserten. Jag hade sett fram emot den så länge, men jag klarade av en låt sen fick jag en panikångestattack. Satt mig med Micke och Max som var där och kollade och gud så fint det lät. Så härliga låtar och jag ångrar att jag inte försökte en liten stund till, det hade säkert gått över.

Idag har jag vart inne på möte i Sandviken, det gick bra och är väldigt stolt över vad jag gjorde och hur allt slutade. Detta är början på något bra för mig känner jag. Vart en vända på Dollarstore där jag hittade en liten knippe med rosa plastblommor som nu får pryda mitt köksbord, så länge inte katterna äter upp dom. Ja dom äter plastblommor till och med.

Nu ska jag snart sova, blir en lång dag i morgon.

fredag, maj 08, 2015

I ONLY KNOW WHAT I KNOW.

I Tisdags åkte jag och Malin till Horndal och sa hej till älskade Simone och hennes mamma, jag kan inte fatta att det är 5 år sedan nu i Oktober som du lämnade oss, vackra du. 

Senare mötte vi upp Micke, Max, Matte och GusstN vid Oppsjön där dom skulle fixa några saker för dom brukar campa där på sommaren, sen gjorde vi en brasa och dom grillade. Försökte fiska men vart inge, det är så långgrunt där så kanske därför, fast Matte stod precis vid en fors där det tydligen är djupt men men, bättre lycka nästa gång. Vart en sen kväll och jag somnade till en film jag slog på. Ska skriva några tips på filmer någon dag, har sett några riktigt bra som jag ska skriva lite om. 

Idag Torsdag (Detta inlägg kommer dock efter tolv, natten mot fredag) har jag inte gjort så mycket, kvällen spenderades i kyrkan där vi repade i över 3 timmar med kören, det gick bra och var riktigt roligt. Spelade in lite så ska fixa i ordning en snutt ifrån det jag spelade in så ni ska få höra också. 

Nu ska jag lägga mig, har varit febrig idag, ska upp om några timmar igen sen blir det en fullspäckad helg med koutsläpp, Crusing och konsert. Goodnight!



MAKEUP- The Body Shop

Idag har jag fått hem dessa tre produkter ifrån The Body Shop som jag tänkte visa er. Jag har inte testat något av det, bara kollat färgerna på handen. Ska göra en sminkning med dessa och då får ni se hur det ser ut på.

All- In- One BB Cream - En vit kräm foundation som anpassar sig efter sin egna hudfärg. Lättapplicerad, dryg och fuktighetsbevarande. Har hört att man kan bli lite glansig av den men lite puder på så löser sig det. Jag har nyans 02, medium.  Kostar 200 kr

Shimmer Cube Palette - Ögonskugga i väldigt fina färger, dom är i små kuber så i förpackningen kan man ta upp en liten kub av ögonskugga. Mycket ögonskugga, mycket pigment i dom och skimriga. Kommer bli så fint nu i sommar att blanda dessa färger. Kostar 295 kr

Brush on Sunlight - Pudriga pärlor med riktigt fint skimmer. Denna ska få mina kindben att skimra fint i sommar. Kostar 240 kr




torsdag, maj 07, 2015

SANDRA TESTAR - Maybeauty, The incredible face mask.

I månadens Glossybox fick jag med en Face Mask ifrån Maybeauty som ska ta bort Blackheads, Acne, Dead skinn och Olja i huden. 

Ni har säkert hört en massa om denna svarta mask på internet, kanske till och med har provat på den. Finns andra märken av denna svarta mask. Jag testade denna för någon dag sedan och huden blev så len av den, men aj vad ont det gjorde att dra bort den. Man får verkligen se till att den torkat helt först för kladdet är svårt att få bort från fingrarna. Rekomenderar att använda pensel när man sätter på masken. Glöm inte heller att tvätta ansiktet noga före så masken kan tränga ner överallt och rena huden. 

Masken kostar 249 kr för 5 pack ansiktsmasker + pensel. 



Vill du också kika in på Glossybox och kanske beställa hem en box eller en Limited Edition Mors dag box så har ni länken här: http://www.glossybox.se/referal?CI=MTQ2Nzk4


måndag, maj 04, 2015

SANDRA TESTAR - Lord & Berry - Crayon Lipstick Extra matt, Kiss

I månadens Glossybox fick jag med en läppstift i pennformat, den är verkligen lätt att applicera, mycket stark färg och är matt. Dock sitter den som FAN, den är nästan omöjlig att få bort, gjorde ett pussmärke på min hand och fick gnussa så jag nästan vart skinnflådd med tvål. Men med min sminkborttagning från Mary Kay så gick det bort lätt. Så gnussa inte som jag utan använd sminkborttagning. 

Men vill man ha ett täckade, matt läppstift som SITTER hela dagen och kvällen är detta läppstift perfekt, otrolig fin färg, tar inge plats i väskan heller. Läppstiftspennan jag har är i färgen KISS och dom kostar 189 kr. Jag ska köpa fler av dessa nu till sommaren i andra färger. 

Vill du också kika in på Glossybox och kanske beställa hem en box eller en Limited Edition Mors dag box så har ni länken här: http://www.glossybox.se/referal?CI=MTQ2Nzk4



söndag, maj 03, 2015

RÄTTVIKSMARKANDEN 1 MAJ + Guldtuben

STORT GRATTIS till Therese Lindgren som vann årets Youtuber igår på Guldtuben, det var du värd. Anty tog också hem ett pris, såååå roligt. 


Lite bilder ifrån Rättviksmarknaden som jag och Malin var på i Fredags. Köpte massor av strumpor, en mask som nu pryder min vägg i sovrummet, olika glas och sen lite småsaker. Vi gick nere på stranden vid siljan på campingen. 

Klicka på bilderna för att se dom större

You make me happy for no reason.

Sista april spenderades med föräldrarna och bror med familj, vi grillade och hade trevligt. 

Senare så åkte jag, Malin, Micke, Max, Mattias och GusstN runt i Dalarna, Säter, Smedjebacken, Borlänge och Falun. Vart sent innan vi kom hem och sov 3 timmar sen åkte jag och Malin till Rättviksmarknaden och gick där i 4 timmar igår (fredag). 

Kvällen spenderades hemma hos Micke och Max med trevligt folk. Vi grillade och dom drack lite. Haft några riktigt bra dagar nu, vart jättetrött idag och sovit halva dagen och just nu är jag ute i Storviksskogarna hos Malin, vi har nyss grillat och ätit och ligger med matkoma nu i soffan och planerar kvällen. 


Blandade bilder ifrån helgen!